P. Laso: savo atleidimo nelaikyčiau išdavyste, jei jis paremtas „Real“ medikų išvadomis

P. Laso: savo atleidimo nelaikyčiau išdavyste, jei jis paremtas „Real“ medikų išvadomis

Kaip jau rašėme, Madrido "Real" vyriausiasis treneris Pablo Laso birželio mėnesį patyrė širdies smūgį, po ko lemiamose sezono kovose komandai vadovavęs jo asistentas Chusas Mateo padėjo "karališkajam" klubui laimėti Ispanijos čempiono titulą.



Vėliau buvo pranešta, kad Ch.Mateo lieka vyriausiojo trenerio pareigose, kadangi pergyvenama dėl 54-erių P.Laso sveikatos.

"Aš jau nebe "Real" treneris. Po 11 metų galiu tik dėkoti klubui, vadovybei, Madrido sirgaliams ir net varžovų sirgaliams. Žinoma, su manimi dirbusiems profesionalams, draugams ir kolegoms. Man buvo privilegija dirbti Madride, esu dėkingas už tai, kad buvau tokio klubo dalis.

Neturiu medikų išvadų iš Madrido, tačiau turiu savas. Jei jie taip pergyveno dėl manęs, būčiau dėkingas, kad pateiktų man savo išvadas. Mane gydę medikai garantuoja, kad viskas tvarkoje, kad galiu treniruoti. Pasitikiu savo turimomis išvadomis. Jei "Real" sprendimas paremtas jų ataskaitomis, nelaikyčiau to išdavyste. Tačiau būčiau dėkingas, jei man jas parodytų.


Labiausiai mane liūdina tai, kad kitame sezone Pablo Laso netreniruos "Real". Mano santykiai su Madridu nesibaigė bloguoju. Pasiekėme susitarimą dėl kontrakto nutraukimo, tačiau komandoje turiu daug draugų, kuriuos visada palaikysiu", – "Marca" teigė strategas.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: