M. Grigonis: „Panathinaikos“ surinko daugiausiai pliusų, dėl kurių pasirinkau juos

M. Grigonis: „Panathinaikos“ surinko daugiausiai pliusų, dėl kurių pasirinkau juos

FIBA nuotr.

Marius Grigonis po ilgų svarstymų apsisprendė ir karjerą tęs Graikijoje.



Lietuvis sudarė dvejų metų trukmės sutartį su Atėnų „Panathinaikos“.

Čia 28-erių 198 cm ūgio atakuojantis gynėjas per du sezonus uždirbs 2,1 milijono eurų.

M. Grigonis taip pat davė interviu „Gazzetta.gr“ portalui, kuriame atskleidė, kad džiaugiasi, jog pavyko pabėgti nuo Maskvos CSKA ekipos.


„Visi žinome, kas yra „Panathinaikos“ ir kokia yra šio klubo istorija. Kai turi priimti tokį svarbų sprendimą, visada susidėlioji dalykus ir pasirenki asmeniškai geriausią variantą. „Panathinaikos“ surinko daugiausiai pliusų, dėl kurių pasirinkau juos. Esu labai laimingas.

Esu dėkingas „Panathinaikos“, kurie padėjo išspręsti mano problemą dėl CSKA, nes visa tai nukeliavo iki arbitražo teismo. „Panathinaikos“ pasiūlė pagalbą ir vesti derybas su CSKA. PAO klubas stipriai prisidėjo bei padėjo išspręsti problemą“, - kalbėjo M. Grigonis.

Primename, kad „Panathinaikos“ turėjo Maskvos CSKA komandai sumokėti 350 tūkst. eurų išpirką, nes M. Grigonio kontraktas su „armiečiais“ galiojo iki 2024 metų vasaros.

Praėjusiame Eurolygos sezone 28-erių 198 cm ūgio gynėjas vidutiniškai per 19 minučių įmesdavo 8,5 taško (43,1 proc. trit.), sugriebdavo 1,4 kamuolio, atlikdavo 1,9 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 2,6 pražangos ir rinkdavo 7,4 naudingumo balo.

Dvikovose prieš „Panathinaikos“ M.Grigonio rodikliai buvo solidesni – po 14 pelnytų taškų (5/9 dvit., 5/10 trit.), 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir 13,5 efektyvumo balo per 21 minutę.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: