K. Evansas: „Noriu atvykti būdamas puikios sportinės formos ir gero požiūrio“

K. Evansas: „Noriu atvykti būdamas puikios sportinės formos ir gero požiūrio“

Maccabi nuotr.

Ilgai Kauno „Žalgirio“ vadovybės medžiotas Keenanas Evansas kitą sezoną diriguos žaliai baltų atakoms. Sutartį su klubu sudaręs amerikietis jau nekantrauja prisijungti prie komandos, kuri pasiruošimą sezonui pradės antroje rugpjūčio pusėje.



Prieš atvykdamas į Lietuvą, 25 metų 191 cm ūgio gynėjas davė interviu Izraelio spaudai.

Amerikietis atskleidė, kad nekantrauja prisijungti prie naujos komandos.

„Nuostabus jausmas tapti tokios puikios komandos dalimi. Tai ya didis klubas. Teko girdėti daug gerų atsiliepimų. Man taip pat svarbu, kad tai yra gera organizacija. Iš pokalbių supratau, kad „Žalgiris“ nenusileidžia „Maccabi“ organizacijai. Kartais yra gerai būti tokioje organizacijoje, kuri stengiasi išnaudoti geriausius žaidėjo sugebėjimus.


Visi Izraelyje žino, kad esu kovotojas, kuris visada nori padėti komandai laimėti. Tai bus ir Lietuvoje. Noriu įnešti didžiulį indėlį. Šiuo metu intensyviai sportuoju ir noriu atvykti būdamas puikios sportinės formos ir gero požiūrio. Nekantrauju pradėti sezoną. Tikiuosi, kad neturėsime problemų ir užbaigsime sezoną sėkmingai“, - pasakojo K. Evansas.

Primename, kad į Lietuvą aštrumu puolime bei kibia gynyba pasižymintis K.Evansas persikels iš Tel Avivo „Maccabi“ komandos.

Eurolygoje praėjusiame sezone jis aikštėje vidutiniškai praleisdavo 25 minutes, per kurias pelnydavo po 8,2 taško (51,5 proc. dvitaškių ir 32,9 proc. tritaškių), atkovodavo po 2,5 kamuolio, atlikdavo po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 10,2 naudingumo balo.

Izraelio pirmenybėse jis fiksavo 11,5 taško (55,1 proc. dvitaškių ir 41,2 proc. tritaškių), 2,2 atkovoto kamuolio, 4 rezultatyvių perdavimų, 1,1 perimto kamuolio bei 13,5 naudingumo balo vidurkius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: