F. Campazzo: neatmetu „Real“ pasiūlymo, tačiau noriu likti NBA

F. Campazzo: neatmetu „Real“ pasiūlymo, tačiau noriu likti NBA

Argentinos rinktinės žvaigždė Facundo Campazzo norėtų likti Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) lygoje, o ne sugrįžti į Madrido "Real".



Anksčiau buvo skelbta, kad Ispanijos čempionai atakų organizatoriui pasiūlė trejų metų 2,8 mln. eurų vertės kontraktą, o kai kurie šaltiniai net rašė, kad krepšininkas jau priėmė šį pasiūlymą.

Tačiau "La Nacion" praneša, kad argentinietis linkęs ne grįžti į komandą, kuriai atstovavo 2014-2020 metais, o likti už Atlanto.

"Noriu likti. Įrodžiau, kad galiu konkuruoti su NBA žaidėjais, kai esu geriausios formos, kai manimi pasitikima, o aš jaučiuosi rotacijos dalimi.


Praktiškai, žaidžiau starto penkete visų mano pirmųjų atkrintamųjų varžybų metu, išskyrus paskutinį mačą. Ir daug žaidžiau reguliariajame sezone.

Neatsisakau "Real" pasiūlymo. Noriu pasakyti, kad mano dėmesys ir energija sutelkti NBA. Tai yra mano prioritetinis variantas", – teigia atakų organizatorius.

Dvejus pastaruosius metus Denverio "Nuggets" gretose praleidęs F.Campazzo šiuo metu yra laisvais agentas.

Praėjusiame sezone 31-erių 178 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 18 minučių rinko 5,1 taško (30,1 proc. trit.), atkovojo 1,8 bei perėmė po 1 kamuolį ir atliko 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: