Š. Jasikevičius prieš Supertaurės kovas: „Negalime kontroliuoti kalendoriaus“

Š. Jasikevičius prieš Supertaurės kovas: „Negalime kontroliuoti kalendoriaus“

Barcelona nuotr.

Trečiadienį Katalonijos taurę iškovojęs Šarūnas Jasikevičius jau žvelgia į Supertaurės turnyrą. Treneris pripažino, kad po paskutinių rungtynių komanda turės tik vieną treniruotę iki išvykos į Seviliją:



"Po dviejų dienų žaidžiant vakar nieko neveikėme. Šiandien bus vienintelės treniruočių diena." - sakė lietuvis.

Supertaurės pusfinalyje "Barcos" vėl lauks Badalonos "Joventut" ekipa, o pasak stratego reikia mokytis iš savo klaidų ir pamiršti kas buvo prieš tai:

"Negalime kontroliuoti kalendoriaus. Turime mokytis iš to, ką padarėme gerai ir blogai, be šito nelaimėsi. Pirmiausia mentalitetas, viskas prasideda nuo nulio. Tai naujas titulas ir turime pamiršti Taragoną." - dėstė Š.Jasikevičius.


Šaras neslėpė, kad niekas nekreipia dėmėsio į perkrautą tvarkaraštį:

"Jau daug kartų apie tai kalbėjome, yra kaip yra. Man moka, kad treniruočiau, o ne už tvarkaraščio sudarymą. Deginame žaidėjus. Jau verkėme, daug kartų skundėmės ir niekas į mus nekreipia dėmesio. Tikiuosi jie nepridės daugiau rungtynių prieš tai, kai sumažins." sarkatiškai kalbėjo Šaras.

Katalonų treneris nesiryžo dar vertinti komandos naujokų: "Ankstis dar vertinti. Šiek tiek pasimetę, bet stengiasi daryti viską ką gali. Mums visai gerai sekėsi Katalonijos taurėje, nes atėjo žmonės su patirtimi, kurie žino kaip pritapti, bet dabar reikšti nuomonę nėra prasminga."

Šaras taip pat pripažino, kad labai trūks traumuoto N.Mirotičiaus: "Žinoma, bet nieko negalime kontroliuoti. Negaliu atsakyti kada jis galės žaisti, aš ne gydytojas." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: