Š. Jasikevičius: R. Jokubaitis sužaidė virš 100 rungtynių per 10 mėnesių, bet niekam tai nerūpi

Š. Jasikevičius: R. Jokubaitis sužaidė virš 100 rungtynių per 10 mėnesių, bet niekam tai nerūpi

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės Ispanijos Supertaurės pusfinalyje prieš Badalonos "Joventut" kalbėjo, kad po pertraukos žaidimas pasikeitė, o ypač įsijungus Laprovittolai:



"Noriu pasveikinti komandą su pergale. Tokių rungtynių ir tikėjomės, ypač pirmoje pusėje. Jie puikiai sureagavo po Katalonijos taurės finalo. Pradžioje praleidome daug taškų, jie buvo daug fiziškesni. Per pertrauką pasikalbėjome ir trečiajame kėlinyje išėjome daug geresni. Aišku, daug lengviau, kai atrandi į žaidimą įsijungusį tokį vaikiną kaip Laprovittola."

Lietuvis pažymėjo dalykus ties kuriais šiuo metu negalima pralaimėti kovos varžovams:

"Negalime iš vaikinų prašyti žaisti gerai šiuo metu, kai tiek daug naujų veidų. Bet mes privalome reikalauti, kad nepralaimėtų psichologinės ir energijos stokos kovas. Pirmoje pusėje ties šiais dalykais nebuvome geri, bet antroje labai patobulėjome ties šiuo aspektu."


Šaras apie pasiruošimą sezonui:

"Kiekvienas priešsezoninis pasirengimas yra skirtingas ir priklauso nuo nacionalinių komandų čempionatų. Nenoriu nieko dramatizuoti. Negaliu kontroliuoti kitų dalykų. Bandome dirbti su tuo, ką turime tuo metu. Tokie žaidėjai kaip Jokubaitis per metus žaidžia daugiau, nei 100 rungtynių. Dabar turime užbaigti Supertaurės turnyrą ir pridėti keletą dalykų prieš prasidedant ACB lygai. Tai priklausys kaip greitai jie įsisavins dalykus, nes laikui bėgant pridėsime daugiau. Yra kaip yra."

Kalbėdamas apie finalo dvikovą su "Real" katalonų startegas išskyrė ūgį:

"Labai mažai mačiau Madrido "Real" žaidimo. Visi sako, kad daugiau mažiau jie žaidžia tą patį krepšinį kaip ir praėjusiais metais. Aišku turime nerimauti dėl jų ūgio. Tai rungtynės su maksimaliu reikalavimu." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: