T. Satoransky: „Visada stengiuosi daryti tai, ko nori Šaras“

T. Satoransky: „Visada stengiuosi daryti tai, ko nori Šaras“

Barcelona nuotr.

Prieš pirmąsias šio sezono Barselonos Eurolygos rungtynes Tomašas Satoransky pasidalino savo mintimis apie Šarūną Jasikevičių, komandos žaidimą bei Eurolygos finalo ketverto formato sunkumą, rašo INFOKrepsinis.lt.



Ar esate patenkintas tuo, kaip viskas vyksta iki šiol?

–Taip, esu labai laimingas. Kiekvieną dieną stengiuosi tobulėti, gerinti savo žaidimą ir padėti komandai. Visada stengiuosi daryti tai, ko nori Šaras.

Turime tikrai įdomią komandą, turinčią daug galimybių ir žaidėjus, kurie gali žaisti įvairiose pozicijose. Džiaugiuosi visų žaidėjų charakteriu, pradedu juos pažinti, manau, kad turime pakankamai gilią sudėtį.


Norėčiau, kad papasakotumėte apie Šarūną Jasikevičių. Jūs esate vienas iš nedaugelio, žaidusių prieš jį kaip žaidėją, bet dabar klausiu jūsų apie jo, kaip trenerio vaidmenį.

– Jis daug žino apie krepšinį ir kai girdi jį kalbant video analizės metu, tai supranti. Džiaugiuosi, kad esu šalia tokio žmogaus, kuris buvo puikus gynėjas. Jis turi savo krepšinio viziją, kuri man labai patinka, galvoja apie visas smulkmenas.

Jis labai reiklus ir emocionalus rungtynių metu, niekada nemačiau jo sėdinčio. Visada norėjau turėti tokį trenerį. Sunku, kai žaidi šešerius metus su treneriais, kurie per rungtynes ​​tau daug nepasako ir net kyla abejonių, ar jie žino, kad esi ant atsarginių žaidėjų suolo. Dabar turiu daug energijos turintį trenerį ir privalau prie to priprasti, bet daugelis dalykų, kuriuos jis sako, yra labai geri ir turi daug prasmės.

„Barca“ vėl yra kandidatė laimėti viską. Tavęs čia nebuvo, bet „Barca“ du sezonus iš eilės pateko į finalo ketvertą, bet titulo nelaimėjo. Kaip vertinate šio sezono galimybes?

– Turime suvokti, kad patekti į finalo ketvertą yra be galo sunku. Visi norime laimėti Eurolygą ir iškovoti taurę, tačiau Eurolygą taip sunku laimėti yra būtent dėl finalo ketverto formato. Tai dvi rungtynės iš eilės. Štai kodėl taip pat sunku laimėti, pavyzdžiui, NCAA.

Prieš man pasirašant sutartį, klubas minėjo, kad tai buvo nesėkmė ir prastas sezonas, nes pralaimėjo Eurolygos pusfinalyje, o paskui ir Endesos lygos finalą, tačiau visą sezoną žaidė labai gerai.

Be to, manau, kad jie buvo paveikti po pralaimėjimo Madrido „Real“ finalo ketverte. Ir dabar bus labai sunku, yra daug komandų su gerais žaidėjais kitose komandose.


INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: