Š. Jasikevičius: „Neabejoju savo komanda, bet šiandien didžiąją rungtynių dalį žaidėme prastai“

Š. Jasikevičius: „Neabejoju savo komanda, bet šiandien didžiąją rungtynių dalį žaidėme prastai“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Eurolygos starte teigė, kad komandai pritrūko nuoseklumo:



"Jie buvo geresnė komanda, o ypač kertiniais momentais. Tuo tarpu mes buvome labai nenuoseklūs visų rungtynių metu, bei priėmėme daug blogų sprendimų. Vis pritrūkdavo vieno paskutinio žingsnio."

Lietuvis taip pat pažymėjo, kad įtakos turėjo klaidos ir blogas sprendimų priėmimas:

"Mes parodėme charakterį, keletą kartų sureagavome, bet neturėjome nuoseklumo. Padarėme daug klaidų ir gynyboje taip pat. Kalbėjome apie, tai kad neleisti jiems mesti tritaškių, bet jie išmetė daugiau tritaškių, nei dvitaškių. Aš net neabejoju savo komanda, bet šiandien didžiąją rungtynių dalį žaidėme prastai. Po gerų atkarpų priimdavome blogus sprendimus. Prieš Finalo ketverto komandą reikia sužaisti daugiau gerų minučių."


Tačiau Šaras neieškojo pasiteisinimų ir gyrė savo auklėtinių intelektą:

"Labai trūko skaitymo ir žinojimo, kaip žaisti keičiantis gynyboje. "Olympiacos" griuvo baudos aikštelėje, turėjome duoti kamuolį į išorę, o mes duodavome į vidų. Turime daug treniruotis. Blogi sprendimai priimami ir todėl, kad nežinai ką tavo komandos draugas darys, bet negalime to naudoti kaip pasiteisinimu. Žaidėjai su kuriais pasirašėme sutartis yra labai protingi. Jie elite daugelį metų ir turi gebėjimą prisitaikyti prie bet kokios sistemos."

Katalonų treneris liko patenkintas ir C.Higginso įsijungimu į žaidimą:

"Jam trūksta šiek tiek treniruočių ir rungtynių. Kai pirmą kartą išėjo į aikštelė jis buvo nepasitikintis, galbūt jam trūko rimto pojūčio, bet nuo to laiko jis gerai sureagavo abejose aikštelės pusėse. Jis buvo geras prieš Slouką, prisiėmė atsakomybę ir pataikė metimų." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: