Eurolygos akcininkai Dubajuje susitiko su JAE šeichais (Dalyvavo ir P. Motiejūnas)

Eurolygos akcininkai Dubajuje susitiko su JAE šeichais (Dalyvavo ir P. Motiejūnas)

Stipriausios Europos krepšinio lygos klubų akcininkai susitiko Dubajuje, tarp kurių buvo ir Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas, rašo INFOKrepsinis.lt.



Eurolyga oficialiai patvirtino apie vykdomas kalbas su Jungtinių Arabų Emyratų (JAE) šeichais ir galimą bendradarbiavimą.



„Norėčiau padėkoti Abdullai Al Naboodah, Dubajaus krepšinio klubo prezidentui ir savininkui bei šio miesto atstovams už lygos ir 13 klubų dalininkų malonų priėmimą šioje puikioje „Coca-Cola“ arenoje.


Šio vizito tikslas buvo apsikeisti idėjomis ir rasti potencialaus bendradarbiavimo galimybes.

Žinoma, džiaugiamės dėl Eurolygos krepšinio potencialo JAE, tačiau dar per anksti kalbėti apie konkrečias detales. Nekantriai lauksime kitų mūsų pokalbių“, – oficialiu pranešimu dalinosi naujasis Eurolygos vadovas Marshallas Glickmanas.

Remiantis šaltiniais, „Emirates Airlines“ yra rimtai susidomėjusi investuoti į stipriausią Europos krepšinio lygą. Eurolygai buvo pasiūlytas ilgametis kontraktas, kurį sudaro 50 / 60 milijonų eurų per metus.

Renginyje dalyvavo ir teroristinės šalies Maskvos CSKA vadovas Andrejus Vatutinas, kuris taip pat yra Eurolygos akcininkas.


INFOKrepsinis.lt

Video rekomendacijos: