S. Scariolo prieš rungtynes su „Žalgiriu“: „Susitinkame su gilias tradicijas turinčia komanda“

S. Scariolo prieš rungtynes su „Žalgiriu“: „Susitinkame su gilias tradicijas turinčia komanda“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai antradienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kaune susikaus su Bolonijos „Virtus“ krepšininkais.



Primename, kad „Žalgiris“ pirmajame ture 83:84 nusileido Tel Avivo „Maccabi“ komandai, o antrajame 80:90 turėjo pripažinti Pirėjo „Olympiacos“ pranašumą.

Tuo metu italai nusileido „Monaco“ ekipai, bet įveikė Miuncheno „Bayern“ krepšininkus.

Prieš rungtynes su žalgiriečiais, „Virtus“ vyr. treneris Sergio Scariolo išskyrė, kam ruošiasi jo auklėtiniai.


„Tai pirmosios mūsų išvykos rungtynės, turime vieną dieną pasiruošimui. Svarbu būti psichologiškai pasiruošusiam rungtyniauti nuo pat pradžių, nes susitinkame su gilias tradicijas turinčia komanda. Kai kas iš mūsų žaidėjų gerai žino „Žalgirio“ areną, kuri aktyviai palaikys namų komandą.

Turime būti susikoncentravę į žaidimą, sugebėti susidoroti su jų agresyvumu ir tinkamai reaguoti. Tikimės, kad aikštėje parodysime savo progresą. Stengiamės gerinti savo žaidimą ir išlaikyti stabilumą gynyboje. Kiekvienose rungtynėse iš mūsų reikia kelių papildomų minučių labai geros gynybos“, - teigė strategas.

Prieš rungtynes savo mintimis pasidalijo ir „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas.

„Tai bus mūsų pirmosios šio sezono Eurolygos rungtynės Kaune. Šis mačas bus skirtas mūsų ekipos legendai Pauliui Jankūnui, kuri marškinėliai bus iškelti į arenos palubes. Labai džiaugiamės juo.

„Virtus“ po pertraukos sugrįžo į Eurolygą, bet tai puikiai žinomas vardas Europoje. Bolonijos klubas turi ilgą žaidėjų suolelį ir kiekvienas iš jų gali būti lyderiu. Turėsime būti susikaupę nuo pirmos iki paskutinės minutės“, - pasakojo Ulė.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: