Eurolyga dairosi į tris naujas rinkas

Eurolyga dairosi į tris naujas rinkas

Euroleague nuotr.

Eurolygos vykdantysis direktorius Marshallas Glickmanas atskleidė, jog artimiausiu metu Eurolyga taikysis į Paryžiaus ir Londono rinkas.



Jis taip pat mano, jog Eurolyga turi kurti didesnį šoo ir ruošiasi pokalbiui su FIBA.

„Noriu, kad visos Eurolygos rungtynės taptų didesnių šou. Turime padaryti, kad žiūrovams būtų dar smagiau stebėti rungtynes. Privalome padaryti dar daugiau reklamos, ypač socialiniuose tinkluose. Turime įtraukti kiekvieną žiūrovą.

Kai NBA komandos atvyksta į Londoną draugiškoms rungtynėms, bilietai būna iššluojami per valandą. Londone sėkmingai dirba NFL ir MLB lygos. Tikiu, kad Eurolygos komanda ten taip pat būtų labai sėkminga.


Dabar matome, kad stipriausios komandos rungtyniauja ekonomiškai silpnuose taškuose. Šiuo metu turime mažiausiai licencijų ten, kur galime labiausiai augti iš verslo pusės. Didžiulės galimybės yra Prancūzijoje, Vokietijoje ir Londone. Privalome tai išnaudoti.

Planuojame susitikti su FIBA. Esame atviri diskusijai. Manau, kad dabartiniame Europos krepšinio pasaulyje yra per daug politikos. Turime galvoti apie sprendimus, kurie patobulintų visą sistemą.

NBA pagrindinis tikslas yra generuoti pinigus, o Europoje tai nėra esminis akcentas ir į tai turime pasižiūrėti rimčiau. Mes galime pagerinti sąlygas, bet reikia išlikti tuo, kuo esame – Europos lyga“, - kalbėjo M. Glickmanas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: