Ž. Obradovičius apie „Žalgirį“: „Šios rungtynės reikalauja maksimalaus susikaupimo“

Ž. Obradovičius apie „Žalgirį“: „Šios rungtynės reikalauja maksimalaus susikaupimo“

Kauno „Žalgiris“ po sėkmingos praėjusios savaitės daug laiko poilsiui neturės, nes ketvirtadienį svečiuose susikaus su Belgrado „Partizan“.



Primename, kad „Žalgiris“ pirmajame ture 83:84 nusileido Tel Avivo „Maccabi“ komandai, antrajame 80:90 turėjo pripažinti Pirėjo „Olympiacos“ pranašumą, trečiajame ture 68:65 įveikė Bolonijos „Virtus Segafredo“, o ketvirtajame netikėtai 73:72 nugalėjo „Barcelona“ krepšininkus.

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Partizan“ vyr. treneris Željko Obradovičius, kuris tikisi, jog vietiniai sirgaliai užkurs karštą atmosferą svečiams iš Lietuvos.

„Žalgiris“ atvyksta į „Stark“ areną ir mes visi tikimės, kad atmosfera bus tokia, kaip per pirmąsias dvejas rungtynes. Tai labai svarbu ne tik komandai, bet visiems mums.


Pamatėme, jog „Žalgiris“ žaidžia labai agresyviai, ypač gynyboje. Po gynybos jie nori bėgti į greitą puolimą ir daug ką iš anksto nusistato jo metu. Šiems dalykams turime pasiruošti pirmiausia. Tada yra dalykas, kurį jie šiuo metu daro geriausiai Eurolygoje, – tai atkovoti kamuolį puolime.

Paskutinės dvejos rungtynės taip pat parodė, jog žalgiriečiai geba tinkamai sureaguoti ir atsilikdami.  Tai pamatėme prieš „Virtus“. Šios rungtynės reikalauja maksimalaus susikaupimo, gero pasiruošimo ir pastangų, kad dar vienerias rungtynes sužaistume tokio lygio, kokio buvome per pastarąsias dvejas rungtynes“, - teigė strategas.

„Partizan“ lyderis Zachas LeDay taip pat negailėjo komplimentų žalgiriečiams.  

„Laukia sudėtingas mačas, kuris pareikalaus daug jėgų. Puikiai pažįstu „Žalgirį“, jie žaidžia su didžiuliu pasididžiavimu, duoda daug kovos, apie ką ir yra krepšinis.

Žaidžiame po vienerias rungtynes ir augame kaip vienetas. Mokomės iš klaidų ir tobulėjame“, – sakė Z. LeDay.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: