Š. Jasikevičius: „Per pirmąsias 30 minučių komanda atrodė labai gerai“

Š. Jasikevičius: „Per pirmąsias 30 minučių komanda atrodė labai gerai“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Stambulo "Fenerbahce" komandą džiaugėsi komandos žaidimu per pirmuosius tris kėlinius, tačiau vėl pabrėžė nemokėjimą uždaryti rungtynių:



"Kaip ir visas didžiausios rungtynės, taip ir šias nulėmė detalės. Pirmoji mačo pusė galėjo pasisukti bet kokiu keliu su daugybe alternatyvų, bet pabaigoje pavyko gana tolygiai pasiekti kėlinį.

Turėjome labai gerą ir solidų trečiąjį kėlinį, bei kontroliavome rungtynes. Per pirmąsias 30 minučių komanda atrodė labai gerai. Tačiau kuomet "Fenerbahce" pakeitė startinį penketą mes pagalvojome, kad rungtynės baigtos. Tai negali pasikartoti Eurolygoje.

Nėra smulkmena pelnyti 15 ar 18 taškų prieš tokio lygio komandas, bet jūs turite nužudyti rungtynes. Turime patyrusią komandą, negalime leisti jiems pelnyti 31 taško per paskutinį ketvirtį." - kalbėjo Š.Jasikevičius.


Lietuvis taip pat negailėjo gerų žodžių apie N.Laprovittolą, kuris buvo nesulaikomas mače su turkais:

"Negali patobulinti žaidėjo, jei jis to nenori. Lapro labai gerai treniruojasi, turi patirties ir patogiai jaučiasi savo vaidmenyje. Antri metai visada lengvesni, nes žaidėjas ir treneris vienas kitą supranta."

Treneris taip pat pažymėjo ir M.Tobey įtaką rungtynių baigčiai:

"Mes radome Tobey paskutinėje žaidimo atkarpoje, kai prie jo pastatė Guduričių. Mike'as baudė arčiau krepšio, būdamas didesnis, ir savo perdavimais. Mes gyvenome iš Mike'o ir paskutinėje atkarpoje jis buvo svarbus. Jis tobulėja gynyboje ir sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje." - sakė Šaras.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: