Š. Jasikevičiaus komplimentai R. Jokubaičiui: „Jis turi daug vietos tobulėti“

Š. Jasikevičiaus komplimentai R. Jokubaičiui: „Jis turi daug vietos tobulėti“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš Žironos komandą teigė, kad "Barca" yra komanda turi daugiausiai galimybių tobulėti:



"Mes labai džiaugiamės šia komanda. Esame viena iš komandų, turinti daugiausiai galimybių tobulėti. Mums trūksta svarbių žmonių, o naujieji labai gerai integruojasi. Turime turėti šiek tiek kantrybės, nors sporto pasaulyje niekas neturi kantrybės." - teigė treneris.

Šio vakaro rungtynėse galingą dvigubą dublį surinko O.Da Silva (16 taškų ir 14 atkovotų kamuolių:

"Šios komandos lygis yra labai aukštas. Turime labai džiaugtis Oscaro pasirodymu, jis žengia į priekį. Galbūt kiti nepasinaudojo savo galimybes, bet ne kiekvienas žaidėjas žais gerai kiekvieną dieną. Tai gana sunku." - kalbėjo lietuvis.


Šaras taip pat tvirtino, kad rungtynes reikėjo uždaryti ankščiau ir galbūt jo rotacijos kiek išbalansuoja žaidėjus:

"Kelias minutes buvome labai geri, bet turėjome uždaryti rungtynes anksčiau. Taip pat suprantu vaikinus, nes dėl savo rotacijų kartais įveliu juos į sudėtingas situacijas, bet darau tai, kad suteikčiau galimybių visiems. Negali būti pasiteisinimų, bet tai nėra lengva."

"Barcos" strategas taip pat minėjo, kad neigiamos įtakos šioms rungtynėms galėjo turėti penktadienio dvikova su "Fenerbahce":

"Visada sunkiau atsigauti po svarbios pergalės. Vis dar nežinojome, kaip suvaldyti tokią svarbią pergalę penktadienį. Praradome žaidimo kontrolę, bet galiausiai išsilaikėme ir tai yra pats pozityviausias dalykas."

Mačas prieš Žironos ekipą Rokui Jokubaičiui buvo jubiliejinis 100-asis vilkint katalonų komandos marškinėlius. Šaras ypač džiaugėsi savo tautiečio pasiekimu, kurį stebėjo augant nuo "Žalgirio" laikų:

"Roko reikalas yra beprotiškas. Tokiame amžiuje turėti galvą ten, kur turi ir su tuo, ką jau esi pasiekęs...  Labai sunku tokiame amžiuje patekti į "Barcą" ir atlikti šį vaidmenį. Man tai daug labiau ypatinga, nes aš prisimenu jo pirmuosius žingsnius "Žalgiryje", kai jam buvo 16 metų. Jis turi daug vietos tobulėti. Anądien jis pasakė, kad tikisi pasiekti 300 rungtynių skaičių, nes aš jį pasirašau." - kalbėjo Šaras.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: