Š. Jasikevičius prieš mačą su baskais: „Jie puola labai gerai“

Š. Jasikevičius prieš mačą su baskais: „Jie puola labai gerai“

Barcelona nuotr.

Penktadienį "Palau Blaugrana" arenoje "Barcos" laukia antrasis Eurolygos dvigubos savaitės mačas.



Šarūno Jasikevičiaus auklėtinių laukia baskų iššūkis. Prieš šį mačą treneris akcentavo varžovų puolimą:

"Mes gerai gynėmės prieš "Partizan" ir turime gintis prieš "Baskonia" dar geriau. Skaičiai nemeluoja. Dabar jie yra viršuje tarp trijų puolimo kategorijų: daugiausiai pelno taškų, meta ir pataiko daugiausiai tritaškių. Jie puola labai gerai." - teigė Šaras.

Baskų puolimo lyderis Markusas Howardas paskutines kelerias rungtynes žaidžia blankiau, tačiau lietuvis to nesureikšmino:


"Tu niekada nežinai kaip sureaguos žaidėjas. Įprastai išeini su noru sužaisti geresnes rungtynes. Bet tai nėra tik vien apie jį."

Katalonų strategas pažymėjo, kad "Baskonia" ekipoje labai daug žaidėjų galinčių pataikyti:

"Baskonia" turi daug žaidėjų, kurie gali pelnyti daug taškų. Jų perimetro linija labai gera su geru pataikymo procentu. Jie turi daug metikų antroje ir trečioje pozicijoje, o taip pat Costello penktoje, tai yra problema." - sakė lietuvis.

Š.Jasikevičiaus nenustebino geras varžovų startas sezono pradžioje:

"Galbūt tai nėra tokia didelė staigmena. Greičiau tai, kad pernai jiems sekėsi ne taip gerai. Jie padarė labai gerų sprendimų tiek ant atsarginių žaidėjų suolo, tiek sudėtyje. Baskonia" grįžo į viršų, kaip ir mes jau pripratę per pastaruosius 20 metų."

Galiausiai lietuvis pakomentavo, tai kad Barselonos ekipa aštuoneriuose iš devynerių Eurolygos rungtynių pralaimėjo ketvirtuosius kėlinius.

"Kartais mums sunku užbaigti rungtynes, tačiau daugelyje paskutinių kėlinių pasiekiame svarbių pergalių. Kartais žaisdavome labai gerą krepšinį, bet reikia tai daryti daugiau minučių." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: