E. Ulanovas: „Bus fantastiška, jei „Žalgiriui“ pavyktų patekti į finalo ketvertą“

E. Ulanovas: „Bus fantastiška, jei „Žalgiriui“ pavyktų patekti į finalo ketvertą“

Zalgiris.lt nuotr.

Sėkmingai šį sezoną rungtyniaujantis Kauno „Žalgiris“ savo sąskaitoje turi šešias pergales, keturis pralaimėjimus bei rikiuojasi aštuntoje vietoje.



Prie sėkmingo „Žalgirio“ pasirodymo prisideda ir komandos kapitonas Edgaras Ulanovas, kuris vidutiniškai pelno po 9,8 taško, atkovoja po 2,9 ir perima po 1,1 kamuolio, atlieka po 2,5 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 13 naudingumo balų.

Ulė davė interviu „Gazzetta.gr“ portalui ir atskleidė, kad turi svajonę žaisti finalo ketverte Kaune.

„Pirmiausia, mūsų tikslas yra patekti į atkrintamąsias. Mes nesame ta komanda, kuri turi spaudimą patekti į finalo ketvertą. Žinoma, apetitas auga bevalgant, nes šį sezoną rungtyniaujame solidžiai, kovojame dėl vietos atkrintamosiose ir tuomet sužinome, kad finalo ketvertas vyks tavo arenoje, tai normalu, kad tu apie tai galvoji ir svajoji.


Tai tikrai bus Lietuvos metų sporto renginys. Bus fantastiška, jei mums pavyktų patekti į finalo ketvertą, bet dabar dar anksti apie tai kalbėti. Turime daug dalykų, ką reikia tobulinti, norint kovoti dėl aukštų tikslų. Neslėpsiu, papildomą motyvaciją jaučiame“, - teigė E. Ulanovas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: