K. Maksvytis sukritikavo I. Brazdeikį: „Nenorėčiau, kad būtų mentalitetas išsimesti 12 metimų“

K. Maksvytis sukritikavo I. Brazdeikį: „Nenorėčiau, kad būtų mentalitetas išsimesti 12 metimų“

Kauno „Žalgirio“ (6/5) krepšininkai patyrė pirmą pralaimėjimą šio sezono Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 67:81 (13:27, 15:17, 25:16, 14:21) nusileido Atėnų „Panathinaikos“ (5/6).



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis pasidalijo mintimis. Jis Ignui Brazdeikiui pasiuntė žinutę.

„Manau, kad „Panathinaikos“ nusipelnė pergalės. Bloga pradžia nustatė toną visoms rungtynėms. Turėjome gerų atkarpų, bet to nėra gana laimėti Eurolygoje. Gero trečiojo kėlinio nepakaks.

Gal blogi žaidėjai starto penkete, blogas nusiteikimas, blogas apšilimas... Nežinau, aiškinamės ir dirbsime. Bloga pradžia davė blogą toną visoms rungtynėms.


Kalbant apie Brazdeikį, tai nenorėčiau, kad būtų mentalitetas išsimesti dvylika metimų, kartais ne visus gerus. Jis turi suprasti, kad jis yra labiau agresyvus besiveržiantis žaidėjas, kuris turi gerą kūną ir fiziškumą. Vienas prieš vieną jį sulaikyti yra labai sunku. Norėtųsi puolime iš jo ir papildomo perdavimo, gal ne tiek daug tolimų metimų. Aišku, po tokių rungtynių nesinori tik Igną paminėti. Buvo nemažai žaidėjų, kurių paprasčiausiai šiandien nebuvo“, - kalbėjo K. Maksvytis.



Video rekomendacijos: