I. Brazdeikis ir M. Kalnietis praleis rungtynes prieš „Crvena Zvezda“

I. Brazdeikis ir M. Kalnietis praleis rungtynes prieš „Crvena Zvezda“

Zalgiris.lt ir LKL nuotr.

Net penkių pagrindinės sudėties žaidėjų neturėjęs Kauno „Žalgiris“ (11-1) sekmadienio vakarą pergalingai pradėjo „Betsafe-LKL“ antrąjį ratą.



Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose 84:61 (19:14, 21:18, 21:13, 23:16) susitvarkė su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ (3-8) ekipa.

Prie traumą patyrusio Luko Lekavičiaus ir penktadienio Eurolygos rungtynes praleidusių Tomo Dimšos ir Karolio Lukošiūno prisijungė peršalimo simptomus pajutę Ignas Brazdeikis ir Mantas Kalnietis.

Po šio mačo „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis atskleidė, kad artimiausias Eurolygos rungtynes prieš Belgrado „Crvena Zvezda“ praleis Ignas Brazdeikis bei Mantas Kalnietis.


„Iškovojome pergalę, bet mintys yra kitur. Sunkus periodas komandai. Traumuotas tik vienas Lukas, bet nemažai sergančių. Tas pats Lelevičius pajuto kojos skausmus ir nusiėmė. Turime ribotą rotaciją, kaip ir buvo rašyta tikimės, kad pirmadienį grįš Lukošiūnas ir Dimša. Sunkus laikotarpis, kurį komanda turi išgyventi

Ignas ir Mantas kol kas dar nepasveikę pagal gydytojų informaciją. Optimistiškiausias variantas, kad jie prisijungs antrose dvigubos Eurolygos savaitės rungtynėse namuose“, - kalbėjo K. Maksvytis.



Tiesa, mačą su „Anadolu Efes“ praleidę T.Dimša ir K.Lukošiūnas jau jaučiasi geriau ir pirmadienį turėtų sugrįžti į komandos treniruotes.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: