K. Maksvytis: apie „Crvena Zvezda“, išvyką į Belgradą ir sergančius žaidėjus

K. Maksvytis: apie „Crvena Zvezda“, išvyką į Belgradą ir sergančius žaidėjus

Kauno „Žalgiris“ antradienį pradės dvigubą Eurolygos savaitę ir svečiuose susikaus su Belgrado „Crvena Zvezda“.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pabrėžė, kad komanda privalės atlaikyti karštą Belgrado atmosferą.

„Varžovas laimėjo 5 paskutines rungtynes, pasikeitė treneris, kažkiek įgavo pasitikėjimo, kietumo. Turi medžiagos ir fiziškumo. Laukia mūsų ir jų sirgaliai. Sunkios rungtynės, į kurias mes atvyksime tokie šiek tiek nukraujavę.

„Crvena Zvezda“ gynyba yra agresyvi. Jie keičia gynybos sistemas, dažnai keičiasi ginamaisiais, agresyviai spaudžia kamuolį. Naujas treneris pagyvino jų komandą – į serbišką žaidimą atnešė laisvumo ir improvizacijos. Manau, kad puolime labai daug dalykų sukasi aplink Vildozą ir Beną Bentilą. Aišku, yra ir kitų žaidėjų. Tas pats Nedovičius, Dobričius, kiti vietiniai talentingi žaidėjai.


Provokacijoms mes nepasiduodam, treniruojamės krepšinį.  Ir taip žaisti Belgrade yra sunku, tą žinome. Jau turėjome sunkių atmosferų, tad tikiuosi, jog prie to prisitaikysime.

Iš iškritusių tikiuosi, kad niekas nepasikeis ir skris Dimša ir Lukošiūnas, o Brazdeikis ir Kalnietis lieka“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: