K. Maksvytis neturėjo priekaištų savo auklėtiniams (VIDEO)

K. Maksvytis neturėjo priekaištų savo auklėtiniams (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ (6/7) komanda patyrė skaudžią nesėkmę Eurolygos išvykos rungtynėse. Ilgą laiką pirmavę Kazio Maksvyčio auklėtiniai galiausiai rezultatu 73:77 (22:14, 15:22, 21:20, 15:21) nusileido Belgrado „Crvena Zvezda“ (7/6) ekipai.



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pateikė savo komentarą:

„Neturiu komandai jokių prikaištų, kovėsi, buvo rungtynėse. Kelis kartus turėjome trapią persvarą, kurios nepavyko išsaugoti. Rungtynių galą sužaidėme prasčiau, silpnos klaidos išsimetant kamuolį ar nesusikalbėjimas kovoje dėl atšokusio kamuolio. Tai mums labai daug kainavo.

Paskutinėse trijose atakose varžovai paėmė kamuolius puolime, tas irgi buvo labai svarbu. Pabaigoje nieko turbūt nekeisčiau, duočiau kamuolį į Keenano arba Edgaro rankas.


Kažkiek nustebino priešiškumas prieš rungtynes, bet dar labiau nustebino aplodismentai po rungtynių. Švilpimą pakeitė aplodismentai. Aš už krepšinio kalbą, abi krepšinio šalys. Manau, kad ir lietuviai gerbia, ir serbai gerbia Lietuvos krepšinį. Smagu žaisti tokioje sunkioje atmosferoje, kurioje žaisdami jaučiame malonumą“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: