P. Motiejūnas: „Šaro Eurolygos triumfas Kaune būtų kaip iš fantastinės knygos“ (VIDEO)

P. Motiejūnas: „Šaro Eurolygos triumfas Kaune būtų kaip iš fantastinės knygos“ (VIDEO)

Istorinis įvykis – pirmą kartą aukščiausio lygio Europos klubinio krepšinio finalinės kovos vyks Lietuvoje. Gegužės 19–21 dienomis „Žalgirio“ arenoje bus surengtas šaliai ir Kauno miestui istorinis Eurolygos finalo ketverto turnyras.



Eurolyga patvirtino, kad 2022–2023 m. sezonas pasibaigs vienoje lankomiausių ir moderniausių arenų visoje Europoje. Gegužės 19 d., penktadienį, „Žalgirio“ arenoje bus žaidžiami du pusfinalio susitikimai, o dvikovos dėl trečiosios ir pirmosios vietos įvyks gegužės 21 d., sekmadienį.

Po šios žinios „Žalgiris“ surengė spaudos konferenciją, kur komandos direktorius Paulius Motiejūnas atsakė į žurnalistų klausimus.

„Smagu džiugiomis nuotaikomis ir naujienomis susitikti prieš Šv. Kalėdas. Šito tikslo siekėme nuo arenos atidarymo. Svajojome, kad „Žalgirio“ organizacija tą pasiektų. Aišku, patys vieni to nepadarytume. Dėkui Kauno miesto savivaldybei ir jos komandai, kad patikėjo šiuo mūsų projektu, palaikė.


Tikimės, kad atvyks daug užsieniečių, kurie arenoje užims 80 proc. vietų. Bilietų pardavimui turėtų likti apie 8,5 tūkst. Dalis atiteks VIP, kita dalis žurnalistams, dar kita komandoms. Jei bus bilietų, kurių neišnaudos į ketvertą patekusios komandos, jie bus pridėti į prekybą.

Faktas, kad visi lietuviai to norėtų ir linkėtų Šarui, be kalbų. Tai būtų tokia graži pergalė kaip Lionelio Messi pasaulio čempionate, ko trūko. Šaro pergalė Eurolygoje, ko jis dar neturi kaip treneris, Kaune būtų kaip iš fantastinės knygos.

Biudžeto didinti neplanuojame, nes netikime tokiais metimais ir statymais. Per daug rizikingas šitas žaidimas. Norime koncentruotis į kokybišką renginį. Komandos rezultatai neturi nieko bendro su tuo“, - teigė P. Motiejūnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: