K. Maskvytis: apie išvyką į Italiją ir naujokų integraciją į komandą (VIDEO)

K. Maskvytis: apie išvyką į Italiją ir naujokų integraciją į komandą (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ jau antradienį žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose susigrums su Bolonijos „Virtus“.



Tuo metu penktadienį žalgiriečiai mes iššūkį Milano „Emporio Armani“ krepšininkams.

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo K. Maksvytis.

„Laukia dviguba savaitė ir pirmas mūsų varžovas – „Virtus“. Turbūt pagrindinis pasikeitimas nuo pirmojo rato tai, kad žais vienas jų lyderių Tornikė Šengelija. Mes žaisime be Keenano Evanso, kuris buvo visą pirmą ratą. Tad pasikeitimų yra. „Virtus“ ir toliau tokia pati fiziška komanda su dideliais gabaritais, su kūrėju Teodosičiumi, su aukštaūgiais kaip Šengelija po krepšiu. Patyrusi ir atletiška komanda, vadovaujama patyrusio trenerio Sergio Scariolo. Porą pastarųjų rungtynių Eurolygoje laimėjo, tad bus sunkios rungtynės.


Kalbant apie naujokus. Tai neplanuojame, kad jie jau pirmose rungtynėse užims pagrindinį vaidmenį. Pakankamai gerai susitvarkėme pastarosiose Eurolygos rungtynėse, nepaisant netekties. Planuojame juos po truputį integruoti į komandą. Jei duos naudos, įgaus ir daugiau mūsų pasitikėjimo. O paskui su kiekviena diena, su kiekviena treniruote juos vis labiau įterpsime.

Įspūdžiai po pirmo rato, kad tai stiprus turnyras. Prie pilnos laimės mums trūksta 2-3 pergalių, kurios išslydo iš rankų paskutinėmis minutėmis. Bet pažiūrėjus į lentelę, su 2–3 pergalėm mes būtume pirmose vietose. Lygiai taip pat 2-3 pralaimėjimai galėjo mus nublokšti į lentelės apačią. Visos komandos apylygės, tad smagu būti tarp geriausiųjų ir varžytis“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: