Šaras prieš dvikovą su baskais: „Jų padėtis tiek ACB lygoje, tiek Eurolygoje viską pasako“

Šaras prieš dvikovą su baskais: „Jų padėtis tiek ACB lygoje, tiek Eurolygoje viską pasako“

Barcelona nuotr.

Barselonos krepšininkų ŠIANDIEN laukia baskų išbandymas Eurolygoje. Prieš šią dvikovą Šarūnas Jasikevičius teigė, kad galima laukti kažko panašaus į rungtynes su "Anadolu Efes":



"Bus šiek tiek panašu į rungtynes su "Efes". Kai prastai pradedi, jie iškart įgija 12 taškų pranašumą. Turi mokėti aukotis ir kaip pasinaudoti savo ginklais. Buesoje už klaidas bus mokama brangiai." sakė treneris.

Lietuvis pažymėjo Vitorijos ekipos stabilumą ir puikų puolimą:

"Jie visą sezoną buvo aukštame lygyje, yra labai pastovūs. Žaidžia gerą krepšinį. Labai gerai puola, sunku sustabdyti. Čia mes juos įveikėme abiejose rungtynėse, tačiau jų padėtis turnyrinėje lentelėje tiek ACB, tiek Eurolygoje viską pasako."


Reikia geriau gintis. Dvejose rungtynėse su jais mums nepavyko to daryti nuosekliai, ypač greitų atakų metu. Jiem, tai puikiai sekasi, bet prieš mus įmetė dar daugiau. Tai taip pat susiję su kamuolio branginimu ir gerų sprendimų priėmimu." - kalbėjo Šaras.

Apie Markusą Howardą: "Mačiau jo rungtynių žaidžiant Denveryje, jis buvo vaikinas, kuris pelnė daug taškų, bet aš jo gerai nepažinojau. Gali pastebėti, kad jis labai lengvai pelno taškus. Jis vienas iš tų žaidėjų, kuris gali pakeisti rungtynes ir mums reikia geros gynybos prieš jį ir daug pagalbos."

Apie "Barcos" bėdą: "Mes daug kalbėjome apie, tai kodėl negalime žengti kito žingsnio. Tai susikaupimo ir ambicijų reikalas. Mūsų gynybos skaičiai vieni geriausių Eurolygoje, bet klaidos ir kova dėl kamuolių bus labai baudžia. Antrosios atakos mus žudo ir turi padaryti daugiau taktinių pražangų, kad neleistum pelnyti lengvų taškų."

Apie Satoransky situaciją: "Jis pasiruošęs keliauti, pamatysime. Jis šiek tiek treniravosi su komanda ir turi po truputi integruoti į dinamiką." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: