K. Maksvytis liko be bilieto į finalo ketvertą: „Slaptai tikimės patekti į finalo ketvertą“

K. Maksvytis liko be bilieto į finalo ketvertą: „Slaptai tikimės patekti į finalo ketvertą“

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ žais dar vienas Eurolygos rungtynes, kai namie susikaus su Belgrado „Crvena Zvezda“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis pakomentavo iššluotus bilietus į finalo ketvertą bei galimas provokacijas serbams Kaune.

„Laukia svarbios rungtynės, turnyro lentelės kaimynai. Komanda panaši į mus: daug vietinių krepšininkų, žaidžia agresyviai, gerai ginasi, turi stipriai išreikštus legionierius. Laukia sunkios ir svarbios rungtynės. Tikiuosi, kad užbaigsime gražiai šį penktadienį.

Mums pavyko visai neblogai padirbėti. Stengėmės išnaudoti tas kelias dienas, įvesti naujokus į komandinį žaidimą. Gerų ženklų yra, pastebiu tokią tendenciją: kai gerai padirbame treniruotėse, tada gerai žaidžiame rungtynėse.


Kalbant apie fanus. Aš nenorėčiau, kad būtų provokacijų, o pirmoje vietoje turėtų būti krepšinis. Galima palaikyti ir iš mūsų pusės Ukrainą, galima tą daryti ir prieš, ir po rungtynių. Nenorėčiau, kad būtų kažkokios provokacijos prieš serbus, kaip buvo praėjusį kartą, kai buvo ištrauktos NATO vėliavos. Aš už gražų krepšinį. Norėčiau, kad pirmiausia būtų „Žalgiris“ ir krepšinis.

Nustebino bilietų išpirkimas į finalo ketvertą, nes pats norėjau papildomai įsigyti bilietų, bet nelabai sekėsi kaip ir jums, nes visi bilietai buvo išgraibstyti. Bet slapta tikiuosi, kad mūsų komanda pateks ten“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: