Serbijos spauda: „Crvena Zvezda“ yra aukštesnio lygio, o „Žalgiris“ nepateks į atkrintamąsias“

Serbijos spauda: „Crvena Zvezda“ yra aukštesnio lygio, o „Žalgiris“ nepateks į atkrintamąsias“

Aba-liga ir stopkadras nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (12/8) krepšininkai iškovojo dar vieną pergalę Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 71:66 (20:12, 18:18, 12:26, 21:10) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ (10/10).

Serbijos spauda po mačo konstatavo faktą, jog Belgrado klubas yra aukštesnio lygio.



„Belgrado vyrai pralaimėjo laimėtas rungtynes. Mūsų krepšininkai viską turėjo savo rankose, bet tada prasidėjo visiškas užtemimas“, - pareiškė „Kurir“.

„Nors „Crvena Zvezda“ yra aukštesnio lygio klubas, tačiau komplimentų nusipelnė ir „Žalgiris“, kuris parodė kovingumą.

Treneris Ivanovičius gali graužti tik pats save. Komanda buvo priekyje, bet tada visiškai sustojo“, - pareiškė Sd.rs.

„Siaubinga „Crvena Zvezda“ komandos pabaiga. Pralaimėjo rungtynes, kurias turėjo laimėti. „Žalgiris“ neįtikėtinai išsigelbėjo ir šventė dvigubą pergalę.



Kauniečiams laimėti padėjo ir teisėjai, kurie išmušė Belgrado krepšininkus iš ritmo. Kai buvo tikrinamas mačo laikrodis, „Crvena Zvezda“ prarado ritmą, o „Žalgiris“ - užsivedė. Čia prasidėjo „Crvena zvezda“ griūtis“, - praneša „Novosti“

„Šios rungtynės buvo prasčiausios nuo tada, kai atvyko Duško Ivanovičius. Apmaudi „Raudonujų žvaigždių“ nesėkmė“, - rašė „B92“

„Lietuvos komanda pirmavo didžiąją rungtynių dalį, bet „Crvena Zvezda“ iki pabaigos išsaugojo įtampą ir neįtikėtinai sugebėjo paleisti laimėtas rungtynes.

Nors „Žalgiris“ demonstruoja solidų žaidimą, tačiau to gali būti negana norint patekti į atkrintamąsias.

„Raudoni-balti“ šiuo metu yra dešimtoje vietoje, o jų šansai patekti į atkrintamąsias vis dar yra geri. Artimiausiu metu „Crvena Zvezda“ laukia palankus tvarkraštis ir komanda turėtų sugrįžti į pergalių kelią“, - teigė Sputnikportal.rs.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: