„Žalgiriui“ siūlytas Sh. Napieras gali persikelti į Milaną

„Žalgiriui“ siūlytas Sh. Napieras gali persikelti į Milaną

VTB nuotr.

Atėnų „Panathinaikos“ ekipos akiratyje esantis Shabazzas Napieras gali persikelti į kitą komandą.



Ispanų spauda informuoja, kad gynėjas yra arti susitarimo su Milano „Emporio Armani“.

Verta paminėti, kad gynėjas buvo Kauno „Žalgirio“ radare, kuomet traumą patyrė Keenanas Evansas. Tiesa, žalgiriečiai atsisakė šios opcijos dėl didelės krepšininko traumų istorijos.

Amerikietis šį sezoną rungtyniauja G lygoje, „Capitanes“ ekipoje ir renka po 21,6 taško, 5,1 rezultatyvaus perdavimo ir 15,6 naudingumo balo.


NCAA žvaigždę NBA 2014 metų naujokų biržoje 24-uoju šaukimu pasirinko Majamio „Heat“, vėliau jis atstovavo ir Orlando „Magic“, Portlando „Trail Blazers“ bei Bruklino „Nets“ ekipoms.

Paskutiniame savo sezone 2019-2020 metais 30-metis 183 cm ūgio įžaidėjas, vilkėdamas Minesotos „Timberwolves“ ir Vašingtono „Wizards“ marškinėlius, vidutiniškai per 24 minutes rinko 10,3 taško, atkovojo 2,8 bei perėmė 1,2 kamuolio ir atliko 4,7 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusią vasarą kontraktą su Sankt Peterburgo „Zenit“ pasirašęs Puerto Riko pasą turintis amerikietis krepšinio ekspertų buvo vertinamas kaip viena garsiausių tarpsezonio įsigijimų Senajame žemyne, tačiau dėl traumos Eurolygoje taip ir nespėjęs debiutuoti krepšininkas atsisveikino su Rusijos klubu po agresijos prieš Ukrainą.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: