Šaras prieš „El Clasico“ dvikovą: „Reikia juos nustebinti, nors tai beveik neįmanoma“

Šaras prieš „El Clasico“ dvikovą: „Reikia juos nustebinti, nors tai beveik neįmanoma“

Barcelona nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus šiandien Madride laukia jau ketvirtoji šio sezono "El Clasico" dvikova. Katalonai pralaimėjo tik Ispanijos supertaurės finalą, o Eurolygoje ir ACB lygoje palaužė savo principinį varžovą.



Prieš Eurolygos dvikovą WiZink arenoje Š.Jasikevičius kalbėjo, kad viską lems detalės, noras ir pasiaukojimas:

Pagrindiniai rungtynių akcentai: "Daugiau ar mažiau viskas panašiai. Sunku kažką kito pasakyti. Tokias rungtynes nulemia detalės, pasiaukojimas ir kamuolio skirstymas. Nieko neatiduoti. Tik po to galime kalbėti apie kažkokias taktikas. Tas, kuris labiau nori, tas ir laimi tokias rungtynes. Mes žinome, ką Madrido "Real" daro gerai. Turime išeiti su daug jėgų ir dideliu pasiaukojimu."

Apie komandą: "Mums reikia daugiau nuoseklumo, kad laimėtume. Mes parodėme, kad galime įveikti bet ką ir tai yra gerai, bet, deja, taip pat parodėme, kad galime pralaimėti prieš bet ką. Mums labiausiai reikia būti nuosekliems. Mums šiek tiek trūksta fiziškumo. Yra daug kur tobulėti."


Apie "Real": "Prieš juos turėjome gerų ir blogų momentų. Mes labai gerbiame jų lygį, jie yra viena geriausių komandų Europoje. Norint juos įveikti, reikia gynybinio mentaliteto, pasiaukojimo ir atkovotų kamuolių. Paprastai, tai nulemia rungtynes. Daugelyje pozicijų jie turi didelį rankų ilgį."

Apie įžaidėjų lygį: "Satoransky tobulėja po praleistų dviejų savaičių, Rokas gerėja, o Laprovittola savo linijoje. Tokiose rungtynėse reikia gauti kažką kitokio, nustebinti juos, nors tai beveik neįmanoma. Jie taip pat bandys, darys skirtingus dalykus, o mes turime reaguoti."

Apie per dažnas "El Clasico" kovas: "Galbūt žaidžiame per daug, bet žaidėjai to tikisi. Su jais žaisime bent keturis ar penkis kartus. Yra kaip yra."

Madrido "Real" pasikeitimai: "Reikalai pasikeitė, jie žaidžia kitokia sistema, bet 80% daro taip pat, kaip ir pernai. Nauji žmonės įėjo labai gerai, Musa, Hezonja... dabar grįžo Hanga. Jie yra viena geriausia komandų ir mes turėsime žinoti, kaip kentėti."

Apie pasiruošimą: "Turėsime dvi treniruotes. Nieko negalime padaryti, grįžti po po dviejų rungtynių per tris dienas... Treniruotis beveik neįmanoma, tik formos palaikymas."

Apie taurės burtus: "Tai yra burtai, mes negalime to kontroliuoti. Tai šiek tiek kitaip. Gerai, kad žaidžiame ketvirtadienį. Vis rečiau matau burtų. "Unicaja" yra labai gerai treniruota komanda, labai nuosekli ir kelia daug grėsmės iš tritaškio zonos." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: