„Žalgirio“ fanai: „Sugriuvo Žalgiris antroje pusėje, kaip Mėslitos direktoriaus politinė karjera“

„Žalgirio“ fanai: „Sugriuvo Žalgiris antroje pusėje, kaip Mėslitos direktoriaus politinė karjera“

Zalgirs.lt nuotr.

Dviženklio pranašumo neišsaugoję Kauno „Žalgirio“ (12/9) krepšininkai antrą kartą šiame sezone pralaimėjo Atėnų „Panathinaikos“ (8/13) ekipai. Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose varžovams nusileido rezultatu 65:89 (24:19, 18:8, 16:37, 7:25).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Štai kas būna, kuomet kalbėt imama apie finalo ketverto, kuomet dar net į top 8 nepatekta. Liūdna, jog ir vėl dalinami taškai dugno komandoms. Prieš kurias potencialūs mūsų varžovai dėl atkrintamųjų iš Pao tikrai pasiims“, - rašė Martynas.


„Tiesiog GĖDA buvo žiūrėt, taip savęs negerbt. Pats baisiausias mačas, kurį teko matyti. Niekaip nesuprantu ką Lekavičius komandoje bedaro, jau seniai nebetempia eurolygos lygio. Mest bijo, kamuolį atima kaip iš vaiko“, - piktinosi Svajūnas.

„Sugriuvo Žalgiris antroje pusėje, kaip Mėslitos direktoriaus politinė karjera...“, - teigė fanas Vacys.

„Labai labai kartus pralaimėjimas. Jei komanda galvoja apie atkrintamąsias, taip žaisti negalima. Linkiu, kad vyrai teigiamai sureaguotų į nesėkmę, o mes nepamatytume daugiau tokios baisios rungtynių antros pusės. O sekmadienį visi į areną atsisveikinti su Mantu!“, - komentavo Armi.

„Ar tikrai Kalnietis nevertas su Eurolyga atsisveikinti būdamas aikštelėje? Komanda gauna - 20.. žmogus kuris komandai atidavė labai daug, aukojo save, kai Žalgiris neturėjo pinigų algoms išmokėti, pasiaukojo dabar, kad turėtų komanda pinigų mokėti algoms naujokam… negauna Eurolygoje nei sekundes sužaisti ir atsisveikint..“, - savo mintis išdėstė Povilas

„Graudu buvo žiūrėti antrą pusę... tiek nusiteikimo ir tebuvo, visiškai nuvertinti priešininkai...“, - rėžė Tomas.
 
„Labai nėtikėtas pralaimėjimas dideliu skirtumu. Gaila, kad atidavė Žalgiris varžovam svarbų tašką. Šitos rungtynės bus komandai šaltas dušas po kurio padarys išvadas“, - komentavo Brigita.

„Užsikrečiama liga susirgo nuo Lietkabelio, tik skirtumas tas, kad panevėžiečiai sugebėjo laiku susiprotet ir išsaugojo pergalę, o čia vieni vartai po pertraukos... Ką padarysi... Radonjičius per pertrauką pakrovė savo auklėtinius...“, - rašė Raimundas.


„Pamirškit jus tuos top 8. Šios rungtynės parodė, kad Žalgiris neverti jo. Būsim gal 10 ar 12 ir tiek žinių“, - piktinosi Nerijus.

„Tikriausiai būsiu banalus bet pasakysiu: pralaimėjo laimėtas rungtynes. Tikėkimės, kad sekančios atneš pergalę!“, - teigė fanas Simas.

„Siaubiakas...taip prisižaist....bet net pyktis neėmė, nes padaryti nieko negslėjo .....Apsikeitė komandos ir gavosi tokia nesąmonė“, - savo mintis išdėstė Gražina.


„Pralaimėjimas tai nieko baisaus, bet pralaimėjimas 38 taškais yra baisu. Jau čia net ne šaltą dušą gavo, jau čia jau visas ledynas užplaukė ir 38 taškais taškais pasileisti per 20min. yra kažkas nesuvokiamo, kas ten buvo, kodėl taip buvo. Per ilgąją pertrauką susipyko vieni su kitais ir nustojo žaisti, nes nenormali antra pusė buvo, žaidė tik viena komanda“, - rėžė Laurynas.

„Tikuosi šitas sukrėtimas komandai išeis į naudą. Žalgiris tikrai stiprūs psichologiškai. Bus dar pergalių“, - komentavo Vaidas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: