Ž. Obradovičius: „Žalgiris“ namie žaidžia daug geriau“

Ž. Obradovičius: „Žalgiris“ namie žaidžia daug geriau“

Penktadienį dar vienas Eurolygos rungtynes žais Belgrado „Partizan“ ir Kauno „Žalgirio“ ekipos.



Prieš šias rungtynes „Partizan“ vyr. treneris Željko Obradovičius teigė, kad žalgiriečiai namie žaidžia geriau, nei išvykose.

„Žalgiris“ namie žaidžia daug geriau, ypatingai tai matosi pataikyme, kuris yra apie 10 procentų aukštesnis. Taip pat atkovoja daugiau kamuolių. Jie žaidžia aukštu penketu 2–3 pozicijose. Šie žaidėjai dominuoja ir bando žaisti arti krepšio.

Jie dažnai bando žaisti nugara į krepšį, kur Rolands Šmits taip pat yra puikus. Jie turi problemų su traumomis, bet surado sprendimų, nes žaidėjai gali rungtyniauti skirtingose pozicijose. Ulanovas yra pavojingas, taip pat Lekavičius bei jo greitis. Tai svarbūs dalykai, kuriuos akcentuojame“, – kalbėjo serbas.


Panašiai kalbėjo ir „Partizan“ lyderis Mathiasas Lessortas.

„Tai yra svarbios rungtynės. „Žalgiris“ namie rungtyniauja daug geriau bei yra stipresni, nei svečiuose. Jei prieš mėnesį neturėjome šansų patekti į atkrintamąsias, dabar yra viskas mūsų rankose. Kiekvienas susitikimas Eurolygoje yra svarbus, nes nežinai, kuris mačas bus lemiamas. Mūsų tikslas - žvelgti į artimiausią mačą bei jį laimėti. Dabar rungtyniaujame gerai, esame energingi bei susikoncentravę. Jei to nebus, nebus ir pergalės“, – pasakojo aukštaūgis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: