K. Maksvytis: „Nusipelnėme šios pergalės“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Nusipelnėme šios pergalės“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ (13/11) krepšininkai sugrįžo į pergalių kelią ir iškovojo svarbią pergalę Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose rezultatu 79:75 (20:18, 18:24, 23:16, 18:17) įveikė Vitorijos „Baskonia“ (13/11) ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis atskleidė, kad patiko Rose Namajunas motyvacinė kalba.

„Sveikinimai mūsų komandai ir fanams. Nėra lengva visas rungtynes atsilikinėti, bet kovojome iki galo. Mes išlikome rungtynėse, kovojome iki pabaigos ir nusipelnėme šios pergalės. Vienintelė problema, kurią turėjome, buvo varžovų atkovoti kamuoliai puolime. Tai mus žudė visas rungtynes, bet pabaigoje susirinkome tuos kamuolius ir nugalėjome.

Žinote, buvo nelengvas laikotarpis, viskas susidėjo – traumos, kiti pasikeitimai. Namie pailsėjome į grįžome į savo vėžes.


Rose Namajunas savo pavyzdžiu įrodė, kad žmogaus maksimumas neturi ribų. Ji turėjusi daug pakilimų ir nuopolių, bet labai daug pasiekusi. Savaitės eigoje mes limitavome susitikimus ir panašiai, bet filmo neatšaukėme, ėjome žiūrėti ir po filmo ji atėjo ir mums šiek tiek įkvėpė“, - teigė K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: