„Baskonia“ aukštaūgio komplimentai: „Visada yra malonu būti Kaune“

„Baskonia“ aukštaūgio komplimentai: „Visada yra malonu būti Kaune“

Baskonia ir Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (13/11) krepšininkai sugrįžo į pergalių kelią ir iškovojo svarbią pergalę Eurolygos namų rungtynėse. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose rezultatu 79:75 (20:18, 18:24, 23:16, 18:17) įveikė Vitorijos „Baskonia“ (13/11) ekipą.



Šiame mače baskų aukštaūgis Stevenas Enochas per 17 minučių pelnė 6 taškus, atkovojo 9 kamuolius bei surinko 15 naudingumo balų.

Jis po mačo atsakė į Ispanijos spaudos klausimus bei pasisakė apie „Žalgirį“. Pasak S. Enocho, žalgiriečiai turėtų būti atkrintamosiose.

„Tai skaudus pralaimėjimas. Prastai pabaigėme rungtynes, ypač strigome antroje mačo pusėje. Nepavyko įmesti savo metimų bei blogai kovojome po savo krepšių. Mums pritrūko šalto proto.


„Žalgiris“ šįvakar parodė kovingumą. Jie žaidė taip, kaip mes ir tikėjomės. Manau, kad jie yra atkrintamųjų lygio ekipa, kuri ten ir bus. Tikiuosi, jog atkrintamosiose būsime ir mes.

Žaisti tokioje atmosferoje yra retai pasitaikanti galimybė. Atmosfera buvo neįtikėtina. Visada yra malonu būti Kaune“, - teigė S. Enochas.

Po 24 turų „Žalgiris“ ir „Baskonia“ turi po tryliką pergalių ir 11 pralaimėjimų.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: