Ch. Mateo apie „Žalgirį“: „Į Madridą jie atvyko alkani ir motyvuoti“

Ch. Mateo apie „Žalgirį“: „Į Madridą jie atvyko alkani ir motyvuoti“

Madrido „Real“ ekipa ketvirtadienį sieks iškovoti 17 pergalę Eurolygoje. Karališkasis klubas namuose susikaus su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais.



Pirmasis mačas Kaune baigėsi kauniečių pergale 81:72.

Prieš šias rungtynes „Real“ vyr. treneris Chusas Mateo išskyrė svarbiausius akcentus.

„Kaune mes turėjome kentėti nuo „Žalgirio“ komandos intensyvumo, kuri žaidė kaip kumštis, ir paskutinėje atkarpoje praleidome savo pergalės galimybes. Į Madridą jie atvyko alkani, motyvuoti ir nori laimėti, nes vis dar kovoja dėl vietos atkrintamosiose.  „Žalgiris“ visuomet žaidžia gerai, su aukštu intensyvumu ir turi gerą grupę žaidėjų.


Norint laimėti, privalėsime parodyti didesnę energiją nei kad demonstravome praėjusiuose mačuose. Turime būti protingi, išlaikyti aukštą intensyvumą ir daryti viską, ką galime, nepaisant to, ar visuomet gerai žaisime. Svarbiausias dalykas mums – rasti tinkama požiūrį ir siekti pergalės nuo rungtynių pradžios“, - pasakojo Ch. Mateo.

Tuo metu „Real“ puolėjas Mario Hezonja prisiminė pralaimėjimą prieš Malagos „Unicaja“.

„Kauno ekipa šį sezoną rungtyniauja solidžiai ir yra kietas varžovas. Jie nori patekti į atkrintamąsias, o mes jau pralaimėjome Kaune, nors žaidėme geras rungtynes. Mums buvo sunku juos sustabdyti.

Turime atsitiesti po pralaimėjimo Ispanijos taurėje, kai pralaimėjome „Unicaja“ krepšininkams. Norint laimėti, turėsime būti pasiruošę 100 proc. bei maksimaliai atiduoti jėgas dėl pergalės, kuri mums leistų išlikti aukščiausiose pozicijose. Bus svarbu sutelkti dėmesį į save, į gynybą ir puolimą. Turime ištaisyti klaidas ir augti kaip komanda“, - kalbėjo kroatas.

„Real“ ir „Žalgirio“ akistata Madride vyks ketvirtadienį, 21 val. 45 min. Lietuvos laiku.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: