N. Mirotičiaus apie „Žalgirį“: „Jie nusipelnė patekti į Eurolygos atkrintamąsias“

N. Mirotičiaus apie „Žalgirį“: „Jie nusipelnė patekti į Eurolygos atkrintamąsias“

Barcelona ir Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (13/13) krepšininkai Eurolygos išvykos rungtynėse pripažino Barselonos „FC Barcelona“ (18/8) ekipos pranašumą. Kazio Maksvyčio auklėtiniai varžovams pralaimėjo rezultatu 74:93 (17:19, 19:27, 18:31, 20:16).



Šiame mače rezultatyviausiai žaidė Nikola Mirotičius, kuris per 26 minutes pelnė 28 taškus, atkovojo 2 kamuolius ir surinko 27 naudingumo balus.

Po mačo ispanas pareiškė, kad „Žalgiris“ nusipelnė patekti į Eurolygos atkrintamąsias.

„Labai gerai pradėjome rungtynes. Neleidome jiems jaustis laisvai ir atkirtome juos nuo derinių. Puikiai atlikome darbą gynyboje. Negalime dalinti taškų ir žinome, kad su tiek fanų atvažiavęs „Žalgiris“ norės mums irgi įkąsti. Išėjome į rungtynes tikrai susikaupę.


Per ilgąją pertrauką kalbėjome, kad „Žalgiris“ tikrai mėgins sugrįžti į rungtynes, bet mums pavyko nuo pat trečio kėlinio toliau diktuoti savo mačo eigą. Rungtyniavome su dideliu noru.

„Žalgiris“ mūsų nenustebino, nes to ir tikėjomės. Jie šį sezoną atrodo itin solidžiai bei mus nugalėjo pirmose tarpusavio rungtynėse. Manau, kad jie turi visus šansus patekti į atkrintamąsias. Jie to nusipelnė. Būtų smagu ketvirtfinalyje žaisti prieš juos“, - pasakojo N. Mirotičius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: