K. Maksvytis: „Didžiuojuosi savo komanda bei „Žalgirio“ fanais“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Didžiuojuosi savo komanda bei „Žalgirio“ fanais“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ (15/13) krepšininkai iškovojo ir antrą pergalę dvigubos Eurolygos savaitės metu. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnoje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 85:67 (16:22, 31:15, 18:13, 20:17) įveikė Vilerbano ASVEL (8/20) krepšininkus.



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis pasakė, ko reikia, jog komanda laimėtų prieš Eurolygos grandus.

„Tipinis dvigubos savaitės mačas. Šiek tiek mažiau kokybės, bet manau, kad energija ir gynyba leido mums laimėti. Tai – svarbus taškas mums. Džiaugiuosi ir didžiuojuosi savo komanda bei „Žalgirio“ fanais.

Esu patenkintas rezultatais. Dvejos rungtynės, dvi svarbios pergalės. Kaip ir minėjau, kokybės kažkiek norėtųsi daugiau. Naujokams nėra taip lengva. Pagrindiniai lyderiai net kažkiek pasėdo, bet įsijungė naujokai. Jie mums davė energiją, kuri leido laimėti rungtynes.


Prieš Eurolygos grandus neramina mūsų puolimas, kaip mes išnaudojame savo derinius, stipriąsias puses. Jau keletą rungtynių iš eilės atliekame mažokai rezultatyvių perdavimų. Tai yra tas rezervas, kurį dar galime panaudoti. Prieš geriausias komandas vien didelių pastangų ir gynybos neužteks. Norint laimėti, reikės kokybiško puolimo“, - pasakojo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: