Š. Jasikevičius: „Kiekvienos rungtynės yra aukso vertės“

Š. Jasikevičius: „Kiekvienos rungtynės yra aukso vertės“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po dviejų pralaimėjimų Eurolygoje šiandien "Palau Blaugrana" arenoje sieks iškovoti pergalę:



"Atvykstame po dviejų pralaimėjimų ir mums reikia pergalės. Mums, tai labai svarbios rungtynės prieš komandą turinčią labai patyrusį trenerį ir sudėtį, kuri mums nieko neatiduos." - sakė lietuvis.

Katalonų treneris perspėjo, kad tokios komandos kaip "Crvena Zvezda", kuri dar turi vilčių patekti į atkrintamąsias yra labai pavojingos ir prisiminė savo patirtį Kaune:

"Šios komandos vis dar galvoja, kad turi galimybę su penkeriomis pergalėmis per likusias šešerias rungtynes patekti į atkrintamąsias. Aš už. Aš išgyvenau, tai būdamas Kaune. Jie dabar tokiame momente, kad kiekvienos rungtynės yra finalas."


Kalbėdamas apie varžovą Šaras pabrėžė gynėjus, tačiau prisiminė ir pirmąjį mačą, kuomet turėjo problemų baudos aikštelėje:

"Crvena Zvezda" daug žaidžia iššorėje, labiau su Campazzo. Jie padarė mums daug žalos viduje, įveikė mus dešimčia atšokusių kamuolių po trečiojo kėlinio. Nežinojome, kaip užsidaryti ir apsaugoti savo baudos aikštelę." - teigė treneris.

Apie reguliariojo sezono pabaigą: "Einame į paskutinę reguliariojo sezono fazę, kur kiekvienos rungtynės yra labai vertingos komandoms, kurios kovoja dėl namų aikštės pranašumo ir dėl patekimo į atkrintamąsias. Kiekvienos rungtynės yra aukso vertės."

Apie paskutines dvejas rungtynes: "Dvejose rungtynėse su "Olympiacos" ir "Fenerbahce" pasiekėme paskutines minutes turėdami galimybę laimėti, bet kamuolys nekrito į mūsų pusę. Tai labai sunkios aikštelės ir aukščiausio lygio komandos. Gaila, kad nepavyko užsidaryti rungtynių, bet žinoma, esame tarp geriausių komandų."

Apie namų aikštelės pranašumą: "Visada geriau žaisti namuose su savo žmonėmis. Matėme atmosferą Pirėjuje ir Stambule. Tai daro įtaką visiems. Labai svarbu, kad šios hipotetinės papildomos rungtynės būtų namuose. Dauguma komandų, turinčių namų aikštės pranašumą, patenka į kitą etapą." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: