Š. Jasikevičius: „Norime finišuoti kuo aukščiau turnyrinėje lentelėje“

Š. Jasikevičius: „Norime finišuoti kuo aukščiau turnyrinėje lentelėje“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės prieš "Crvena Zvezda" pažymėjo, kad laimėjimas po dviejų nesėkmių buvo labai svarbus:



"Palau" buvo įspūdinga. Trečias geriausias sezono lankomumas. Laimėti šiandien, kaip tai padarėme, po dviejų sunkių rungtynių išvykoje, labai svarbu. Rungtynės buvo tokios, kokių ir tikėjomės. Visos komandos dėl kažko kovoja." - sakė lietuvis.

Apie Vesely: "Kai Janas atvyko į Barseloną, jam reikėjo laiko prisitaikyti tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Kai šis procesas baigėsi, jis vis dar yra vienas solidžiausių žaidėjų. Jis mokosi kai kurių gynybinių situacijų, kurios jam kartais būna sunkios, bet visada yra šalia, padeda komandai. Jis visada prisideda. Šiandien jam buvo dar vienos puikios rungtynės."

Apie tikslus: "Norime finišuoti kuo aukščiau turnyrinėje lentelėje. Mes norėtume būti pirmi. Atrodo, kad tai gali būti sunku. Jei ne pirmi, antri, o jei ne, tai treti. Tai yra tikslas, kad atkrintamosiose būtų namų aikštės faktorius. Tikimės, kad galėsime jį gauti. Džiaugiuosi, kaip mums pavyko išeiti, nes "Crvena Zvezda" rizikavo savo gyvybe."


Apie Jokubaitį: "Rokas pabaigoje sureagavo gerai, priimdamas gerus sprendimus. Galbūt pirmajame kėlinyje jis neturėjo to aiškaus regėjimo, bet manau, kad rungtynių metu jis buvo labai solidus."

Apie Satoransky: "Satoransky turėjo tris fantastiškas rungtynes. Tai yra įžaidėjas, kuris gali eiti link krepšio, nes turi tinkamą kūną tam padaryti."

Apie fiziškumą: "Manau, kad Stambule ir Pirėjuje išmokome, kad komandos labai stumia ir kelia fizinio kontakto kartelę. Turite mokėti naudotis pražangomis. Turime daugiau prasižengti. Žiūrovai turi padėti ir daryti spaudimą varžovui. "Palau" pastaraisiais sezonais, tai ir daro. Svarbu pamatyti, kaip jie yra šalia mūsų sunkiais laikais. Bet mes turime būti dar kietesni." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: