M. Grigonis įgėlė D. Radonjičiui: „Reikėtų viso vakaro, kad aptartume mano situaciją“

M. Grigonis įgėlė D. Radonjičiui: „Reikėtų viso vakaro, kad aptartume mano situaciją“

Panathinaikos nuotr.

Atėnų „Panathinaikos“ komandoje sunkiai šį sezoną rungtyniaujantis Marius Grigonis pasidalino įspūdžiais iš savo pirmojo sezono Graikijoje.


 
Vasarą prie PAO klubo prisijungęs lietuvis Eurolygoje vidutiniškai per 17 minučių pelno po 7,5 taško, atkovoja po 1,5 kamuolio, atlieka po 1,6 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 6,5 naudingumo balo.

M. Grigonis bendravo po Graikijos lygos pralaimėjimo prieš Pirėjo „Olympiacos“.

„Žaidėme neblogai. Turėjome momentų, kai žaidėme atskirai, bet rungtyniavome daug geriau nei anksčiau. Tokiose rungtynėse viską lemia detalės. Keli švilpukai, keli sudėtingi metimai, kelios klaidos gali nulemti  rungtynių rezultatą“, - kalbėjo mūsiškis.


Paklaustas, ar šios rungtynės buvo geriausios šį sezoną Graikijos derbyje, M. Grigonis atsakė.

„Praėjusį kartą mes pralaimėjome jiems daugiau nei 20 taškų. Viskas priklauso nuo to, kaip žaidžiame šiandien. Šį kartą buvome labiau panašūs į komandą. Taip pat rūbinėje vyrauja jau kitokia atmosfera“, - atskleidė M. Grigonis.

M. Grigonis taip pat buvo paklaustas ir apie savo situaciją klube.

„Reikėtų viso vakaro, kad aptartume mano situaciją. Nenoriu apie tai kalbėti, nes vis dar esu šiame klube. Nenoriu kalbėti apie Radonjičių ir tai, ką jis pasakė ar padarė. Tai yra komandos vidiniai užkulisiai“, - pasakojo gynėjas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: