K. Maksvytis: apie „Fenerbahce“ papildžiusį T. Dorsey ir I. Tayloro situaciją

K. Maksvytis: apie „Fenerbahce“ papildžiusį T. Dorsey ir I. Tayloro situaciją

Kauno „Žalgiris“ rytoj išvyksta į Turkiją, kur penktadienį sieks iškovoti svarbią pergalę Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai susikaus su Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris K. Maksvytis pabrėžė, kad laukia itin sunki dvikova.

„Kai beliko penkerios rungtynės, tai kiekvienos yra svarbios tiek mums, tiek varžovui, kuris dar nėra tikras dėl savo buvimo atkrintamosiose. Matome, kad „Fenerbahče“ bando reaguoti į pasekmes ir stiprinasi. Atvyko Tyleris Dorsey, sugrįžo Nemanja Bjelica.

„Fenerbahče“ namuose yra gausiai palaikoma sirgalių. Galvoju, kad tai yra labiau gynybinė komanda, o ne puolimo. Bus nelengva, bet kito kelio neturime. Važiuosime kautis dėl pergalės.


Shabazzas Napieras galėjo būti žalgirietis, kaip ir visi. Mes neabejojome jo galimybėmis, bet abejojome dėl sveikatos. Jis buvo mūsų radare.

Negalėčiau sakyti, kad Dorsey pakeitė komandą. Dorsey dar tik įsivažiavo į ritmą ir gavo nedidelę čiurnos traumą. Dar nežinome, ar žais prieš mus. Kol kas jis išplėtė aikštę, mėtė tritaškius ir sudarė konkurenciją jų pagrindiniams lyderiams Wilbekinui ir Calathesui. Manau, kad jis dar nebuvo 100 procentų įėjęs į komandą.

Tayloras jau galėjo žaisti Klaipėdoje, bet nusprendėme nerizikuoti. Bandėme grąžinti jo formą per treniruotes, per nekontaktinį krepšinį. Tikimės, kad mūsų darbas nenueis veltui. O koks Tayloras mums yra svarbus, matėme per dvigubą Eurolygos savaitę, kai jis dar žaidė“, - kalbėjo strategas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: