„Žalgirį“ pasitinkantis D. Itoudis: „Privalome laimėti šias rungtynes“

„Žalgirį“ pasitinkantis D. Itoudis: „Privalome laimėti šias rungtynes“

Penktadienį Kauno „Žalgiris“ svečiuose sieks iškovoti pergalę Eurolygoje. Kazio Maksvyčio auklėtiniai svečiuose susikaus su Stambulo „Fanerbahče“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Fanerbahče“ vyr. treneris Dimitris Itoudis teigė, kad jo komandai pergalė bus labai svarbi.

„Tai bus dar vienas mačas mums, kurį turime laimėti. Turime suprasti šių rungtynių svarbą. Jos bus labai svarbios ir mūsų varžovams. „Žalgiris“ yra labai konkurencinga komanda. Jie fiziškai stiprūs ir gali aikštelėje ilgai laikyti aukštą penketuką.

Mes šį periodą deja ir vėl pasitinkame su daug traumų. Turime tikėti savimi. Į aikštelę žengsime nusiteikę laimėti“, - teigė D. Itoudis.


Primename, kad „Fanerbahče“ šiose rungtynėse žais be Scottie Wilbekino, DyShawno Pierre'o ir Metecano Birseno.

Mintimis apie artėjančias rungtynes pasidalijo ir „Fenerbahče“ puolėjas Tarikas Biberovičius.

„Paskutinėje dvikovoje pasirodėme ne taip, kaip norėjome. Liko penki susitikimai reguliariajame sezone, todėl reikia atiduoti visas jėgas. „Žalgiris“ yra gera ir sudėtinga komanda. Jie gali išlaikyti tą patį intensyvumą visas 40 minučių.

Puolime turėsime gerai dalintis kamuoliu ir laikyti trenerio plano. Sirgalių palaikymas mums bus labai svarbus. Turime traumuotų žaidėjų, tačiau žinome, kad turime gilią ir kokybišką sudėtį. Daugiau klaidų šį sezoną daryti nenorime“, - kalbėjo turkas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: