Į atkrintamąsias patekęs Šaras: „Komandos, kurios neturi spaudimo - dėl nieko nekovoja“

Į atkrintamąsias patekęs Šaras: „Komandos, kurios neturi spaudimo - dėl nieko nekovoja“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi Atėnuose iškovota pergale ir pažymėjo Tobey ir Mirotičiaus svarbą šiose rungtynėse:



"Sveikinimai mūsų žaidėjams ir sirgaliams su pergale. Noriu padėkoti PAO žmonėms už nuostabų sutikimą. Visada laimėjęs Eurolygos išvykos rungtynes turi būti laimingas. Manau, kad radome sprendimus. Iš pradžių Mike'ą Tobey, o tada Nikolą Mirotičių, kuris turėjo neįtikėtiną antrąją mačo pusę. Tai nebuvo lengvos rungtynės ir 18 prarastų kamuolių rodo, kad mums trūksta koncentracijos." - sakė lietuvis.

Šaras negailėjo gerų žodžių ir padėkos PAO sirgaliams, kurie šiltai sutiko savo buvusį žaidėją:

"Tai turbūt vienos geriausių 20 sekundžių mano sezone, nuo pat įėjimo į OAKA iki čia. Kiekvieną kartą, kai atvyksti į OAKA, tai tau sukelia didžiulius prisiminimus. Turiu puikius santykius su sirgaliais. Ačiū dar kartą ir tikiuosi šie santykiai tęsis dar ilgą laiką. Visada esu laimingas sugrįždamas į Atėnus."


Treneris taip pat teigė, kad komanda jaučia spaudimą, tačiau tai yra geras dalykas:

"Mes gyvename šiame krepšinio pasaulyje su spaudimu. Aš nuo 16 metų pradėjau varžytis dėl Europos čempionų titulų. Spaudimas visada yra, bei laukiamas. Visada gerai turėti spaudimą, nes komandos, kurios neturi spaudidmo - dėl nieko nekovoja. Mes norime spaudimo. Manau, kad mūsų komanda gerai tvarkosi su spaudimu, turime patyrusią komandą ir mėnesiams bėgant mes tobulėjame. Žinoma jaučiame spaudimą ir tai yra puikus dalykas." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: