N. Hayesas apie „Žalgirį“: „Labiausiai pasiilgau Jankūno. Aš jį myliu. Jis mano vyrukas“

N. Hayesas apie „Žalgirį“: „Labiausiai pasiilgau Jankūno. Aš jį myliu. Jis mano vyrukas“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgiryje“ nuo 2019 metų iki 2021 metų rungtyniavęs Nigelas Hayesas šiuo metu rungtyniauja Stambulo „Fenerbahče“ gretose, tačiau nepamiršo tituluočiausios Lietuvos komandos.



Amerikietis prisiminė savo patirtį Lietuvoje.

„Tai buvo nepamirštama patirtis, kurios niekada nepamiršiu. Viskas buvo puiku. Gyvenau gerai. Man patiko, patiko būti Lietuvoje. Turėjau gerus komandos draugus. Kiekvieną dieną pietaudavome ar vakarieniaudavome, išgerdavome kartu kavos. Laikas čia buvo nuostabus. Viskas buvo fantastiška. Labiausiai pasiilgau Jankūno. Aš jį myliu. Jis mano vyrukas“, - kalbėjo N. Hayesas.

Krepšininkas teigia, kad „Žalgiryje“ atrado nuostabią komandinę atmosferą.


„Žalgirio“ fanai yra neįtikėtini, o šios komandos aplinka primena koledžą: visi sutaria su vienas kitu. Buvo geras laikas. Retai pamatysi tokį brolišką ryšį profesionaliose komandose. Jankio pasiilgau labiausiai. Nėra nieko linksmiau, kaip su manimi angliškai kalbantis Jankis. Man patikdavo, kai jis nešvariai kalbėdavo per rungtynes. Tai – pats geriausias dalykas“, – pasakojo N.Hayesas.

Šį sezoną N. Hayesas Eurolygoje vidutiniškai per 28 minutes pelno po 9 taškus, atkovoja po 3,8 ir perima po 2 kamuolius, atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 11,5 naudingumo balo statistiką.

Praėjusį sezoną 27 metų 203 cm ūgio atletas praleido Šarūno Jasikevičiaus treniruojamoje „Barcelona“ komandoje.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: