Š. Jasikevičius: „Ačiū „Partizan“ sirgaliams už sukurtą nuostabią atmosferą žaisti krepšinį“

Š. Jasikevičius: „Ačiū „Partizan“ sirgaliams už sukurtą nuostabią atmosferą žaisti krepšinį“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pergalės Belgrade džiaugėsi pergale ir negailėjo pagyrų "Partizan" sirgaliams už sukurtą atmosferą, rašo Sarunas13lt.blogspot.com.



"Sveikinimai žaidėjams ir sirgaliams, bei "Partizanui" už sukurtą nuostabią atmosferą žaisti krepšinį. Žinoma čia nėra lengva, tačiau yra vienos smagiausios sezono rungtynės matant visą šią minią žmonių ir atmosferą, kurią jie sukuria. Turėtume būti patenkinti kaip žaidėme. Manau, kad žaidėme gerą krepšinį pirmoje pusėje. Bet nepakankamai stipriai, kad prilygtume "Partizano" intensyvumui, keletas prarastų ir neatsikovotų kamuolių, buvome žingsniu lėtesni. Tai kainavo mums aštuonis ar devynis taškus, o tai yra daug. Antrąją pusę mes sugebėjome sužaisti kiečiau, mūsų gynyba buvo geresnė. Trečiajame kėlinyje išėjome su labai geru fiziškumu ir pradėjome po truputi kontroliuoti rungtynes. Vėliau sugebėjome atsakyti į kiekvieną "Partizano" bandymą spurtuoti, pataikydami keleta labai svarbių metimų."

Apie geresnę sezono pabaigą: "Visada stengiamės žaisti geriausia krepšinį sezono metu ir tobulėti. Sezono pradžioje turėjome problemų su traumomis ir neturėjome pilnos sudėties. Manau, kad svarbiausias dalykas mūsų komandai, tai tobulėti fiziškai sezono metu. Esant geresnėje fizinėje būklėje jie akivaizdžiai geriau žaidžia."

Apie Exumo išėjimą iš "Barcos": "Dėl Dantės išėjimo nėra jokio gailėjimosi. Neturėjome jokių šansų jo išlaikyti dėl klubo situacijos. Buvo akivaizdu, kad po labai gero praeito sezono su mumis jis žengė žingsnį į priekį. Jis sunkiai dirbantis vaikinas su geru požiuriu ir yra treniruojamas geriausių trenerių Europoje. Sezonui bėgant jis tobulėja, kaip ir visi "Partizan" žaidėjai. Kai Dantė įmeta tritaškius, tai jis praktiškai tampa nesustabdomu. Šiandien jis turėjoe dar vieną puikų pasirodymą."


Apie galimą akistatą atkrintamosiose: "O ką jūs galvojate, kad mes liksime namuose ar jie neatvyks į Barseloną? Jei nori tapti čempionu turi visus įveikti, visas geriausias komandas. Suprantu ką žmonės galvoja, ypač kai "Partizanas" taip žaidžia, pereikime šį tiltą, kai prie jo prieisime."

Apie sudėtingą tvarkaraštį: "Dabar Europoje žaidžiama 90 rungtynių. Mūsų rungtynės ACB lygoje yra tokio pat lygio kaip Eurolygoje, mes iš esmės žaidžiame dvejas Eurolygas. Aš kaip treneris norėčiau visada turėti tokius pasirodymus, bet būkime sąžiningi - žaidėjams, tai labai sunku." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: