„Žalgirio“ fanai: „Sunki, kovinga pergalė. Dar vienas laiptelis link aštuntuko“

„Žalgirio“ fanai: „Sunki, kovinga pergalė. Dar vienas laiptelis link aštuntuko“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ (16/15) krepšininkai iškovojo dar vieną svarbią pergalę Eurolygoje ir gera nata pradėjo dvigubą Eurolygos savaitę. Kazio Maksvyčio auklėtiniai pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje rezultatu 79:70 (28:19, 20:22, 17:12, 14:17) įveikė „AS Monaco“ (20/11).



Po mačo „Žalgirio“ aistruoliai socialiniame tinkle esančioje oficialioje komandos paskyroje išdėstė savo mintis.

Kviečiame paskaityti (Tekstas neredaguotas):

„Smagu už Žalgirį. Ypatingai už Brazdeiki ir Biruti! Brazdeikis pradeda žaisti stabiliau ir po truputį realizuoti savo potencialą - jeigu pavyktų išlaikyti Žalgiryje kitą sezoną,būtų nuostabu. Birutis daugumos buvo matomas kaip komandos balastas (reikia pripažinti, aš irgi labai abejoju jo galimybėmis), tačiau paneigia visas prognozės ir duoda tikrai apčiuopiamos naudos komandai. Šaunuoliai vyrai!“, - rašė Benas.


„Valio, valio. Su pergale. Ačiū Žalgiriečiai už gražų žaidimą“, - džiaugiasi Vanda.

„Neišskydo vyrai! Išlaikė ritmą! Šaunuoliai!“, - teigė fanas Donatas.

„Ka išdarinėjo Iggy tai wow, užsivedimas koks būvo. grožis akims kai taip žaidžia, eina kiaurai po krepšiu. Ir svarbi pergalė, nuo rungtynių pradžios geras susižaidimas šaunuoliai žaliai balti. taip ir toliau kovoti reikia“, - komentavo Ugnius.

„Toki žaidima žiūrėti labai gražu. Taip ir toliau išlaikyti charakterį“, - rėžė Darius.

„Kas galėjo pagalvot…kad lemiamu metu, kai komandai bus sunkiausia ir ekipa kiek strigtels puolime - viską išspręs Laurynas Birutis! Wow, kokios puolėjo rungtynės“, - savo mintis išdėstė „Sporto Meistrai“.

„Sunki, kovinga pergalė. Dar vienas laiptelis link aštuntuko“, - rašė Vitalijus.

„Su užsidegimu kovojo, tai pergalę ir turėjo savo rankose. Super vakaras vyrams! Taip toliau“, - džiaugiasi Jolita.


„Norėčiau pasisakyt dėl komentavimo. Visas rungtynes stebiu LRT, komentatoriai nuoširdžiai komentuoja džiaugiasi už Lietuvos komandą, net Purlys būdamas vilnietis. Galvoju įsijungsiu TV3, vienos iš paskutiniųjų minučių, pasidžiaugt kaip dżiaugiasi kiti komentatoriai, bet girdžiu šaltą, statišką komentavimą, 0 emocijų, lyg palaikant Monaką. Rytį Vyšniauską, kuris končinas ir ne kitaip. O vat Lekšas keistai, lyg rodo pasitikėjimą Žalgiriu podkastuose, bet solidarizuojasi su končita ir nerodo jokių emocijų ir tampa pavaldžiu savo kolegai. Itogo. Paklausius komentavimo galutinai, apsivemiu ir gryžtu į LRT, nors ir nenorėčiau. Karolis Tiškevičiaus daryk ką nors, tik neblevyzgok, vaikam esant!“, - teigė fanas Darius.

„Kam geriau, kam blogiau sekėsi, bet visa komanda kovėsi, o Iggy šį vakarą buvo nenugalimas“, - komentavo Elena.

„Saldi pergalė! Taip ir toliau! Mes visi laimėsim!“, - rėžė Vaidotas.


„Pagaliau Lauryno psichologinės baimės eina į antrą planą“, - savo mintis išdėstė Dinas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: