K. Maksvytis: „Jeigu viską laimėsime, manau, kad pateksime į atkrintamąsias“ (VIDEO)

K. Maksvytis: „Jeigu viską laimėsime, manau, kad pateksime į atkrintamąsias“ (VIDEO)

Pergalingai Eurolygos dvigubą savaitę pradėjęs Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais dar vienas svarbias rungtynes. Namuose susikaus su „Valencia“ krepšininkais.



Apie šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

„Atvažiuoja rezultatyvi komanda, daug pelnanti taškų, bet daug ir praleidžianti. Tipinė ispaniška komanda, daug greito puolimo, tritaškių. „Valencia“ yra pavojinga komanda, greita, turi daug opcijų, meta daug tritaškių. Jie turi savo rotacijoje aukštaūgių, galinčių pataikyti iš toli. Reikia taikyti specialią gynybą prieš tai. Negalime eiti į taškų lenktynes, reikia juos pristabdyti ir išnaudoti jų gynybą.

Norėtųsi, kad būtų lengviau ir kad anksčiau būtume užsitikrinę vietą atkrintamosiose, bet yra kaip yra. Viskas gerai, nes kol kas galime viską kontroliuoti ir turime gana palankų tvarkaraštį. Vakar komandos kova nuteikė džiuginančiai ir tikiuosi, kad neužriesime nosies ir išsikovosime pergale.


Kažkiek dairomės į lentelę, bet vis tiek turime laimėti patys. Jeigu viską laimėsime, manau, kad pateksime. Tikimybių teorija tokia. Virš mūsų yra trys keturios komandos, kurios dar yra pavejamos. Kol kas skaičiuojame tik tai, kaip laimėti artimiausias rungtynes“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: