„Maccabi“ treneris O. Kattashas: „Mūsų varžovai yra viena įspūdingiausių namų komandų“

„Maccabi“ treneris O. Kattashas: „Mūsų varžovai yra viena įspūdingiausių namų komandų“

FIBA nuotr.

Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žaidžia itin svarbias Eurolygos rungtynes. Kazio Maksvyčio auklėtiniai namuose susikaus su Tel Avivo „Maccabi“.



Prieš šias rungtynes „Maccabi“ vyr. treneris Odedas Kattashas pareiškė, kad Kaune laukia ypač sunkus iššūkis.

„Mūsų laukia didelis iššūkis prieš gerą namų komandą. „Žalgiris“ yra geros formos ir kovoja dėl vietos atkrintamosiose, todėl lengva nebus. Mūsų varžovai yra viena įspūdingiausių namų komandų. Svarbiausias tikslas - sumažinti jų lengvai pelnomus taškus, puolime neleisti lengvai atkovoti kamuolius ir sustabdyti jų greitas atakas. Tai yra mūsų pagrindiniai akcentai“, - kalbėjo specialistas.

Į Kauną sugrįžta praėjusį sezoną „Žalgiryje“ žaidęs Joshas Nebo, kuris atskleidė, kad jam tai kels ypatingus sentimentus.


„Esu sujaudintas tuo, kad vėl žaisiu Kaune, kur galėsiu pasimatyti su fanais ir pažįstamais veidais. Krepšinis yra pakilimų ir nuosmukių žaidimas. Man dabartinė atkarpa yra sėkminga. Laukia didžiulis iššūkis, nes „Žalgiris“ yra gerai žaidžianti komanda. Privalome drąsiai eiti į aikštelę ir atsakyti į jų energiją. Bus sunku“, - mintimis dalinosi aukštaūgis.

Pirmosiose tarpusavio rungtynėse pergalę iškovojo „Maccabi“, kuri namuose 84:83 pranoko žalgiriečius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: