„Green White Boys“ žinutė: „Kiekvienas balsas, kiekviena išleista emocija yra be galo svarbi“

„Green White Boys“ žinutė: „Kiekvienas balsas, kiekviena išleista emocija yra be galo svarbi“

LKL nuotr.

Kauno „Žalgirio“ klubas ketvirtadienio vakarą paskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono namų rungtynėse priims Tel Avivo „Maccabi“ krepšininkus.



Prieš laukiantį žūtbūtinį susitikimą socialiniame tinkle mintimis pasidalijo ištikimiausi „Žalgirio“ sirgaliai „Green White Boys“.

Kviečiame paskaityti:

„Praėję metai klubui buvo išties sunkūs – užimta paskutinė vieta Eurolygoje, pralaimėjimas LKL pusfinalyje, tad naujo sezono laukimas ir galimybė atsitiesti atrodo, jog truko amžinybę.


Tikėjome, kad mūsų klubas pakils ir vėl džiugins pergalėmis, tačiau tai, kas vyksta šį sezoną yra turbūt netgi virš lūkesčių.

Komanda per vienerius metus iš naujo sukūrė savo identitetą. Kovotojų identitetą. Būtent jis šiuo metu leidžia vis dar kabintis kovoje į atkrintamąsias.

Visą sezoną žalgiriečiai kartoja, kad galbūt mes ir nesame talentingiausia komanda Eurolygoje, tačiau pergales galime pasiekti tik begaline kova.

Natūralu, kad toks komandos veidas ir užsidegimas neliko nepastebėtas ir žodis „soldautas“ jau tiesiog tapo norma.

Vis tik atėjo metas ir „Žalgirio“ sirgaliams girtis ne savo kiekybe, o kokybe. Turime akcentuoti ne skaičiukus, kurie nusėda tribūnose, o emociją, kurią privalome perteikti komandai.

Šiandien užvirs žūtbūtine kova ir kiekvienas, atvyksiantis į areną, turi suprasti, kad jis eina ne tiesiog pažiūrėti krepšinio, o dalyvauti kovoje. Kiekvienas balsas, kiekviena išleista emocija yra be galo svarbi.

Išlaisvinkite save iš kompleksų, nustokite galvoti, ką pagalvos šalia esantys žmonės ir tiesiog atsiduokite palaikymui.  Maksimaliai, garsiai ir iš visų jėgų.


Tai yra mačas, kuriame ir komanda ir visa arena turi palikti visą save rungtynėse. Jeigu padarysime tai – rezultatas nesvarbus. Mes jau būsime nugalėtojai.

Susitinkame arenoje ir sukuriame geriausią visų laikų palaikymą nuo pirmos iki paskutinės akimirkos.

„Žalgiris“ – iš kartos į kartą!“, - rašė „Green White Boys“.


Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: