„Žalgirį“ gyręs Š. Jasikevičius: „Niekas to nesitikėjo“

„Žalgirį“ gyręs Š. Jasikevičius: „Niekas to nesitikėjo“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po pralaimėjimo Milane teigė, kad komandai sunkiai sekėsi rasti kelių metimams, o tuos kuriuos pavykdavo susikurti neįkrisdavo, rašo Sarunas13lt.blogspot.com.



"Sveikinimai Ettore ir Milano komandai. Mums, tai buvo sunkus vakaras, negalėjome rasti kelių pataikyti daug metimų. Susikūrėme progų metimams, bet jie neįkrito. Vaikinai, kai kuriose situacijose bandė kovoti ir manau, kad 18 atkovotų kamuolių puolime, tai parodo. Bet taip pat manau, kad kai kuriose situacijose trūko tinkamos įtampos, kad laimėti čia Milane." - sakė treneris.

Spaudos konferencijoje paklausus apie labiausiai stebinančią šio sezono komandą, Šaras įvardino "Žalgirį", kuriam negailėjo gerų žodžių:

"Jei apie tai kalbame, tai reikia išskirti "Žalgirį", niekas to nesitikėjo. Aš labai didžiuojuosi, nes esu didžiulis "Žalgirio" sirgalius. Man garbė pasakyti, kad "Žalgiris" kaunasi šiose lenktynėse. Prieš sezoną niekas to nesitikėjo ir dar daugiau žmonių netikėjo, kai jie prarado K.Evansą. Jie laimėjo daug rungtynių vien tik savo charakteriu, kovojant ir aukojantis. Tai puikus krepšinio pavyzdys kaip reikia kovoti ir aukotis. Esu labai laimingas, nes "Žalgiris" man yra ypatingas." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: