„Barcelona“ jau turi pagrindinį kandidatą pakeisti Š. Jasikevičių?

„Barcelona“ jau turi pagrindinį kandidatą pakeisti Š. Jasikevičių?

Barcelona nuotr.

Barselonos krepšininkai praėjusią savaitę liko be pergalių. Po pralaimėjimo Eurolygoje katalonai sekmadienį patyrė nesėkmę ir Ispanijos pirmenybėse, kai svečiuose nusileido Bilbao „Surne Bilbao Basket“ krepšininkams.



Primename, kad „Barcelona“ Ispanijos Karaliaus taurės ketvirtfinalyje patyrė fiasko, kai krito prieš Malagos „Unicaja“ krepšininkus.

Tuo metu Ispanijos spauda siūlo „Barcelona“ ekipai ieškoti naujo stratego. Pasak „Mundo Deportivo“, „Barcelona“ vadovai jau bendravo su Xavi Pascualiu.

„Šį sezoną komanda nedemonstruoja stabilaus žaidimo. Daug netikėtų pralaimėjimų. Toks klubas negali klysti. Jei tu esi Barselonos treneris, tu turi laimėti trofėjus.


„Barcelona“ klubui reikia rimtai pagalvoti apie permainas jau šį sezoną. Jei vadovai nuspręs kentėti, vasarą be kontrakto bus Xavi Pascualis. Su juo jau vyksta pokalbiai. Nėra abejonių, kad jo kandidatūra bus rimtai svarstoma“, - pasakojo „Mundo Deportivo“ apžvalgininkas.

Kiti šaltiniai taip pat informuoja, kad būtent X. Pasculis yra rimčiausias kandidatas pakeisti Šarą.

X. Pascualis „Barcelona“ vyr. treneriu buvo 2008-2016 metais. Vėliau du sezonus ji treniravo Atėnų „Panathinaikos“, o nuo 2020 metų iki dabar vadovauja Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkams.

Tuo tarpu „Marca“ pareiškė, kad vienintelis šansas Šarui likti „Barcoje“ yra laimėti Eurolygą.

„Vadovų kantrybė nėra geležinė ir iš jo tikimasi ne tik Ispanijos čempionato titulo. Barsą nori Eurolygos taurės. Jam reikia žūtbūt laimėti Eurolygos titulą, jei jis nori „Barcelona“ ekipoje dirbti kitą sezoną“, - rašė „Marca“.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: