K. Maksvytis: apie išvyką į Miuncheną ir rezultatų laukimą (VIDEO)

K. Maksvytis: apie išvyką į Miuncheną ir rezultatų laukimą (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ penktadienį žais svarbiausias šio sezono Eurolygos rungtynes. Jie svečiuose susikaus su Miuncheno „Bayern“ krepšininkai.



Pergalė žalgiriečiams būtina, bet kad patektų į aštuntuką. Tiesa, „Žalgiriui“ reikės sulaukti bent vieno palankaus rezultato.

Apie tai savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris Kazys Maksvytis.

„Laukia atletiška komanda, turinti panašumų ir su mūsų žaidimu. Jie daro daug keitimų ginamaisiais. Turėsime būti labai fiziški, stabdyti jų greitas atakas ir taip pat griauti jų žaidimą.


Laukiame bet kokios pagalbos iš kitų komandų, deja nieko negalime pakeisti. Darysime tik tai, kas nuo mūsų priklauso. Teko kalbėtis su Roku Giedraičiu. Nusprendėme, kad yra tarpinis variantas, kuris geras abiems komandoms.

Fanų palaikymas išvykose stebina. Šiais metais fanai su mumis buvo visose kelionėse. Daug lietuvių atvyksta, daug tautiečių, kurie ten gyvena, palaiko. Mane stebina, kad turime tokią didžiulę sirgalių bazę, kuri mus palaiko beveik kiekvienoje Europos arenoje. Smagu, laukia svarbios rungtynės ir pats girdėjau, kad nemažai fanų atvyksta mus palaikyti“, - kalbėjo K. Maksvytis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: