Jautrūs E. Ulanovo žodžiai: „Sunku apibūdinti, kaip esame Jums dėkingi už palaikymą“

Jautrūs E. Ulanovo žodžiai: „Sunku apibūdinti, kaip esame Jums dėkingi už palaikymą“

Zalgiris.lt nuotr.

Miunchene pergalę pasiekęs Kauno „Žalgiris“ iškovojo vietą tarp aštuonių stipriausių Eurolygos komandų. Paskutiniąsias 4 reguliariojo sezono rungtynes laimėję žalgiriečiai ketvirtfinalio etape susitiks su Barselonos „FC Barcelona“ ekipa.



Po šio mačo „Žalgirio“ kapitonas Edgaras Ulanovas socialiniame tinkle dėkojo sirgaliams už palaikymą.

„Sėdžiu ir galvoju apie šio sezono Eurolygos reguliarųjį sezoną. Sunku rasti žodžių, kurie apibūdintų, kiek ir kaip esame Jums dėkingi už palaikymą. Nesvarbu, ar žaisdavome Kaune, ar išvykose – visada jautėme, kad esame ne vieni. Ačiū JUMS, žaliai balti!

Vakar kartu žengėme į TOP-8. O šiandien skaitau spaudoje, kad naktį per kelias valandas į rungtynes Kaune bilietų jau nebeliko – arena bus sausakimša. Taip pat gaunu žinučių, kad mus ruošiasi palaikyti didelis būrys ir Barselonoje. Nerealu!! Žaliai balti, nerealu!!“, - rašė Ulė.




Eurolygos ketvirtfinalio serija vyks iki 3 pergalių. Reguliariajame sezone antrąją vietą užėmę „FC Barcelona“ krepšininkai pirmąsias dvejas rungtynes žais namų aikštelėje – balandžio 26 ir 28 dienomis.

Į „Žalgirio“ areną Eurolygos atkrintamosios varžybos atkeliaus gegužės 3 dieną. Jei prireiks ketvirtų rungtynių, jos Kaune bus žaidžiamos gegužės 5 d.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: